Yer
ALANYA
Saçımı beyaza boyatmayı düşünüyorum. Saçım koyu, o yüzden açıcı şart. Saç ne kadar yıpranır, tekte olur mu yoksa aşamalı mı yapılmalı? Saç yanma riski ne kadar, beyazdan sonra bakım zor mu? Mor şampuan, dip boyası vs. ne sıklıkla gerekiyor? Kuaförde yaptıran varsa maliyet ve süreci kısa, net yazabilir mi? Evde yapmak riskli mi, değiyor mu buna?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boya işini bilmiyorsanız sakın evde denemeyin hocam. Bir de ben saç boyama hakkında hiçbir şey bilmeden koyu maviye boyatmıştım saçımı. Sonra saçım güçsüzleşti ve keçeleşmeye başladı. Üstüne ilk boyattığım zamanlar çok seyrek gözüküyordu saçım. Bence boyamasanız daha iyi hocam. Herkesin saç yapısı deri yapısı vb. farklı. O yüzden önce bir test falan yaptırın ve doktora görünün. İşi garantiye alın.

Boya işini bilmiyorsanız sakın evde denemeyin hocam. Bir de ben saç boyama hakkında hiçbir şey bilmeden koyu maviye boyatmıştım saçımı. Sonra saçım güçsüzleşti ve keçeleşmeye başladı. Üstüne ilk boyattığım zamanlar çok seyrek gözüküyordu saçım. Bence boyamasanız daha iyi hocam. Herkesin saç yapısı deri yapısı vb. farklı. O yüzden önce bir test falan yaptırın ve doktora görünün. İşi garantiye alın.

Kısaca denenecekse kontrollü denensin, yoksa uğraştırır bayağı diyorsunuz. Peki.

Açması ayrı boya silinirken görünüşü ayrı dert sarışın değilseniz hiç mantıklı değil. 2016'da Messi platin yaptığında arkadaşımda özenip yapmıştı geçiş süreçlerinde gri, yeşil saçla gezmek zorunda kaldı.