farfan

Uzman
Selam. Genelde 2 3 günde duş alıyorum okula hep gitmediğim için ama gittiğim zaman da kışın 2 yazın 1 günde bir alıyorum ama saçımı 2 gün sonra kötü hissediyorum. Mesela cuma yıkadım diyelim pazar günü kötü yağlı hissediyorum ama pazartesi iyi hissediyorum. Sonra zaten yıkıyorum ve de biraz yağlanıyor. Ilık suyla duş aldığım halde bunun sebebi ne olabilir? Şu anda kullandığım şampuan head shoulders old spice. Kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Genelde 2 3 günde duş alıyorum okula hep gitmediğim için ama gittiğim zaman da kışın 2 yazın 1 günde bir alıyorum ama saçımı 2 gün sonra kötü hissediyorum. Mesela cuma yıkadım diyelim pazar günü kötü yağlı hissediyorum ama pazartesi iyi hissediyorum. Sonra zaten yıkıyorum ve de biraz yağlanıyor. Ilık suyla duş aldığım halde bunun sebebi ne olabilir? Şu anda kullandığım şampuan head shoulders old spice. Kullanıyorum.

Çok fazla terleme elini saçına hiç değdirmemeye çalış, bir de saç kremi dene.

Ilık su ile yağların sökülmesini mi bekliyorsun anlamadım?

Genelde sıcak suyla yıkamanın yağa neden olduğu söylenir o yüzden ılık.

Saçınla çok oynama. Elledikçe elindeki ter ve yağ saçına bulaşır.

Hocam saçımla hiç oynamıyorum ve de elim yağlı olduğu zaman yediğim şey hariç hiçbir şeye sürmem direkt yıkarım.

Belki kişiden kişiye göre değişir fakat 4-5 yıldır sıcağı bırak ılık suyu bile açmak yerine buz gibi su ile işimi hallediyorum. Bazen suya buz bile atıyorum. Saçım ve cildim eskisinden bile daha iyi duruyor.