Oyunda Türkçe dublaj var mış ve çok güzel olduğuna dair duyumlar aldım. Sizce bu oyun oynamaya değer mi? Çok fazla(130+) AAA oyun oynadım bundan zevk alır mıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Tamamen kafa dağıtmalık eğlenceli bir oyun, keşke PlayStation birkaç oyununu daha yapsa.
Hocam eğer oynadıysan çok fazla konuşma sahnesi var mı oyunda. Biraz gameplay videosuna baktım ancak sadece en başında vardı.Tamamen kafa dağıtmalık eğlenceli bir oyun, keşke PlayStation birkaç oyununu daha yapsa.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
@Michael MYERS Sadece başında konuşma sahnesi var, onun dışında aşırı az.
10031
Becerikli
- Makaleler
- 1
Şu ana kadar gördüğüm en kaliteli dublajlardan birine sahip, özellikle o fransız gibi konuşan kozmetik satıcısı. Yani sadece dublajı için bile oynanır, kaliteli bir yapım, Sackboy'da zaten Sony'in maskotlarından biri diyebiliriz.
Cok fazla konuşma sahnesi yokmuş galiba ama.Şu ana kadar gördüğüm en kaliteli dublajlardan birine sahip, özellikle o fransız gibi konuşan kozmetik satıcısı. Yani sadece dublajı için bile oynanır, kaliteli bir yapım, Sackboy'da zaten Sony'in maskotlarından biri diyebiliriz.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
@Michael MYERS Var ancak Witcher RDR2 kadar bir konuşma beklemeyin.
KaraKartal19o3
Uzman
Konuyu horttattım ama bu oyunu steam üzerinden aldığımda diğer arkadaşımında alması gerekiyor mu? Yoksa it takes two gibi 1 kişi alması yeterli mi?
Konuyu horttattım ama bu oyunu Steam üzerinden aldığımda diğer arkadaşımında alması gerekiyor mu? Yoksa It Takes Two gibi 1 kişi alması yeterli mi?
Dediğiniz friend Pass mevzusu sanırım. Sackboy özelinde bu tarz bir şeyle hiç karşılaşmadım.