Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim rüyam akşam bir malikanedeyiz (GTA 5'teki Michael'ın) sonra içeriden top kaçıyor. Tam alacakken Oğuz Sasi benim üzerime bağırıp kovalıyordu. Başka rüyamda ise Hasan emmiyle birlikte (Hasan emmi dediğim kafamdan uydurduğum hayali karakter) davutlu köyüne gidip ordaki canavarlarla kapışıyorduk. :D

Hocam rüya görmeniz normal yani. "3-4 haftadır rüya görüyorum ..." birazcık normalin dışında bir cümle değil mi sizce?

Ben rüyalar hakkında bu görüşteyim çoğu kişi bu görüşe katılmasa da bu forumda :D

Rüyalar, bilinçaltımızın yansımasıdır. Daha iyi olaylar düşünmeyi deneyebilirsiniz.

Rüyanızı şakasına yorumladım, gülecek havada değilseniz hiç okumayın bile. İnsanların rüya görmesi normal fakat bu rüyalar sizi huzursuz ediyorsa metodlu çalışacak bir psikolog ile üzerine gidebilirsiniz. Bu arada hiç rüya görmemek diye bir şey yok, rüya görüp hatırlamamak var.

Dün gördüğüm rüyada bir tane arsanın etrafında sürekli dönüyordum. Dönerken de sürekli doğu Demirkol'u görüyordum. Sonra da doğu demirkol gelip benimle sohbet ediyordu.

Peki bu dönüşte uçuyor muydun? Şimdi uça uça dönmek var bir de normal yürüyerek dönmek var. Eğer uça uça dönüyorsan hayattaki bazı şeyleri hafife alıyorsun gibi. Doğu demirkol zaten normalde görüp sohbet muhabbet etme imkanın olmayan birisi. Bilinçaltın sana ayakların yere bassın demek istemiş olabilir. Yürüyerek dönüyorduysan ise arkadaşlarına dikkat et. Aralarında bir aykırı var, bilinçaltında doğu demirkol suretine bürünüp senin aklını almış. Şimdi bir de rüyada arsa var, zenginlik mal mülk olarak yorumlayabiliriz. Eğer ailenle kalıyorsan onların malı mülkünede ortaksın demek. Başka bir açıdan bakarsak ailen birisinin etkisiyle olur olmadık yatırımlar yapabilir. Bu son zamanlarda yatırım yapma ve yaptırma. Özellikle arkadaş tavsiyesi ile hiç yapmayın, huzursuz olmuşsun belli.

Bugün gördüğüm rüyada da hazreti Yasuo hırsızlık yapıp benden para istiyor, kaçtığımda da peşimden kovalıyordu. Bende sonra birisinin arabasına binip kaçıyordum. Sonra da uyandım. Sizce neden böyle saçma rüyalar görüyorum? 3-4 haftadır nedense sürekli rüya görüyorum.

Hmm, hırsızdan hırsızlık yaparak kaçıyorsun. Var olan malı mülkü korumak için kirlenmen gerektiğini düşünüyorsun. Sistemden memnun değilsin, çıkış göremiyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.