Bir ara pop_os! Öneriliyordu o nasıl şimdi?
Pop_OS! NVIDIA için iyi hoca, CachyOS'te işlemciye özel derlenmiş paketler, oyuna ayarlı çekirdek (kernel), en güncel sürücüler ve oyun paketleri var steam, lutris, heroic falan oyun paketiyle tek tıkta kuruluyor. CachyOS oyun için en iyisi.

Pop_OS! NVIDIA için iyi hoca, CachyOS'te işlemciye özel derlenmiş paketler, oyuna ayarlı çekirdek (kernel), en güncel sürücüler ve oyun paketleri var Steam, Lutris, heroic falan oyun paketiyle tek tıkta kuruluyor. CachyOS oyun için en iyisi.

Peki CachyOS da AMD için GPU kontrol paneli var mı? Pop_os kullanırken yoktu da

AMD Software Adrenalin Edition gibi resmi bir yazılım yok fakat açık-kaynaklı aynı işi yapan bir sürü uygulama var. Ben CoreCtrl kullanıyordum.

LACT ya da CoreCtrl oldukça işinizi görür.

Peki CachyOS'un grafik arayüzüne sahip bir uygulama mağazası var mı? Steam'i indireceğim diye kırmızı Steam inmesin sonra

Peki CachyOS'un grafik arayüzüne sahip bir uygulama mağazası var mı? Steam'i indireceğim diye kırmızı Steam inmesin sonra
CachyOS'i kurduğunuz anda karşınıza CachyOS Hello diye bir arayüz çıkacak. Apps ve Game sekmesinden Steam'i indirebilirsin. Ayrıca bu arayüzde direkt oyun paketi olarak sunulan paketler var. Steam, Heroic, Lutris, Wine yani oyun için gerekli olan herşeyi indiriyor tek tık ile. İçiniz rahat olsun. CachyOS Arch tabanlıdır ama kullanması çok kolay bir dağıtım.