D4C 64 Yetkin Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.164 Çözümler 2 Beğeniler 949 22 Temmuz 2026 #21 NqrkOz dedi: Sadece Enes: "iyi iyidir, kötü kötüdür arkadaşlar, izlediğiniz için teşekkürler abone olmayı unutmayın". Genişletmek için tıkla... Uganda'ya gittim vlog çektim, kazığa oturtuyorlardı. O videoyu da izlemeyi unutmayalım.
NqrkOz dedi: Sadece Enes: "iyi iyidir, kötü kötüdür arkadaşlar, izlediğiniz için teşekkürler abone olmayı unutmayın". Genişletmek için tıkla... Uganda'ya gittim vlog çektim, kazığa oturtuyorlardı. O videoyu da izlemeyi unutmayalım.
NqrkOz 63 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 977 Makaleler 6 Çözümler 8 Beğeniler 872 22 Temmuz 2026 #22 DarthGorsoy dedi: Sadece Enes: En marjinal biziz dimi abi, en liboş ve ileri görüşlü biziz dimi abi? Biz moderniz dimi abi? Genişletmek için tıkla... Maklubemizi de kaşıklayalım şöyle.
DarthGorsoy dedi: Sadece Enes: En marjinal biziz dimi abi, en liboş ve ileri görüşlü biziz dimi abi? Biz moderniz dimi abi? Genişletmek için tıkla... Maklubemizi de kaşıklayalım şöyle.