ornitorenk

Uzman
Merhaba, laptop alırsam ondan tek beklentim FC 25'e kadar ki tüm FIFA oyunlarını sıkıntısız oynatması. FC 26 için beklentim yok şu anımı karşılasın yeter. Muhtemelen FIFA 22 23 bile oynarım ben.
Bunun için almam gereken en uygun fiyatlı F/P laptop hangisi olur sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
F/P olarak düşünme şimdi FIFA'lar için istiyorsun ama ilerle bir oyun çıkar, sistemini çok zorlar, keyif alamazsın, sonra ben ne yaptım deme, ciddi diyorum. RTX4060 veya biraz daha zorla RTX4070'li bir laptop al.

Arkadaşlar haklısınız fakat yer değiştirme olasılığım olduğu için konsol ve monitörü birlikte her yere götüremem. Gittiğim yerdeki televizyonu sürekli kullanamam. O yüzden laptop arayışı içerisindeyim. Tamama fc 25'ten umudu kestim fifa 22 veya 23 için en uygun hangisi olur ?
Evet muhtemelen FC 30'u bile hatta daha fazlasini oynatir bu cihaz. Gunumuzun PS4'u nasil aciyorsa hala. Series S'de ileride cikacak FIFA'lari acacaktir.
F/P olarak düşünme şimdi FIFA'lar için istiyorsun ama ilerle bir oyun çıkar, sistemini çok zorlar, keyif alamazsın, sonra ben ne yaptım deme, ciddi diyorum. RTX4060 veya biraz daha zorla RTX4070'li bir laptop al.

Arkadaşlar haklısınız fakat yer değiştirme olasılığım olduğu için konsol ve monitörü birlikte her yere götüremem. Gittiğim yerdeki televizyonu sürekli kullanamam. O yüzden laptop arayışı içerisindeyim. Tamama fc 25'ten umudu kestim fifa 22 veya 23 için en uygun hangisi olur ?
Ikinci el 4050 laptoplara bakin cevrenizde. FC 25'i orta ayarlarda oynarsin. Piyasa biraz artti. Malum. 23-25 bin ayirman lazim.