Detaylar
Kim cevapladı?Hocam aşırı oyun oynayan biri değilim dediğim gibi sadece futbol oyunu oynayacağım 1500tl aşmaz ise sevinirim.
Hocam aşırı oyun oynayan biri değilim dediğim gibi sadece futbol oyunu oynayacağım 1500tl aşmaz ise sevinirim.
Bu butcenin en iyisi.
erdym 40
Üstün
Secuzi vardı fakat stokları tükenmiş çok ufak bir farkla aynı fason ürünün Gamepower versiyonunu alabilirsin yanında çanta da veriliyor.
Öncelikle öneriniz için teşekkürler. Sade tasarımı ve playstation kolu tarzı olan yani yuvarlakların aynı hizada olan bir kol önermeniz mümkün mü hocam ?
Öncelikle öneriniz için teşekkürler. Sade tasarımı ve PlayStation kolu tarzı olan yani yuvarlakların aynı hizada olan bir kol önermeniz mümkün mü hocam?
Bütçe cikarsaniz tek secenek denebilir:
Teşekkürler. Playstation kafelerde kol ile oyun oynadım bugüne kadar. Xbox kolu ile hiç oynamadım nasıl farkları oluyor hocam ? Sadece tasarımsal bir fark mı ergonomi de işin içine giriyor mu?
Teşekkürler. PlayStation kafelerde kol ile oyun oynadım bugüne kadar. Xbox kolu ile hiç oynamadım nasıl farkları oluyor hocam? Sadece tasarımsal bir fark mı ergonomi de işin içine giriyor mu?
Evet, Xbox kollari ergonomi olarak daha iyi, hem de alismaniz kolay olur emin olun.