subaru impreza wrx

Çalışkan
Merhaba hocalarım, bilgisayarımda 1 tane 512 GB M.2 SSD var ve yeterli olmuyor. Bu yüzden yeni bir depolamaya ihtiyacım var. Maalesef anakartımda 1 tane M.2 SSD yeri olduğu için SATA SSD ya da HDD arasında kaldım. Ama HDD çok eski ve yavaş olduğundan SATA SSD almayı tercih ettim. Önerebileceğiniz 1 TB SATA SSD ve uzun ömürlü bir SATA SSD varsa önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende konu açıcaktım çok iyi oldu benim için önerilere göre bende göz atıcam bakalım atılanlara.

SATA SSD almak yerine anakartın PCI-e X1 yuvasına takılan NVMe M.2 dönüştürücü ile M.2 SSD kullanabilir ve daha yüksek hızlar alabilirsiniz.

Hocam bu ne işe yarıyor tam olarak bilmiyorumda bunu alırsam yani +1 M.2 SSD slotummu olacak anakart modelim ASUS Prime H610M k D4.

Hocam bu ne işe yarıyor tam olarak bilmiyorumda bunu alırsam yani +1 M.2 SSD slotummu olacak anakart modelim ASUS Prime H610M k D4.
Evet, ekran kartı yuvasının altındaki küçük olan siyah yuvaya takıyorsunuz m2 dönüştürücüyü böylece ekstradan ikinci bir nvme m2 yuvasına sahip oluyorsunuz. Anakartınız ile de uyumlu, detaylı bilgi için videoyu izleyebilirsiniz.

Evet, ekran kartı yuvasının altındaki küçük olan siyah yuvaya takıyorsunuz M.2 dönüştürücüyü böylece ekstradan ikinci bir NVMe M.2 yuvasına sahip oluyorsunuz. Anakartınız ile de uyumlu, detaylı bilgi için videoyu izleyebilirsiniz.

Peki hocam 1 TB M.2 SSD alacağım da aklımda WD Green SN350 1 TB NVMe SSD var marka ve kalite olarak nasıl fiyatı 2150 TL önerebileceğiniz başka SSD varsa bakarım.

Yanlış bilgi: Exceria G3 modelinde DRAM yoktur.
Peki hocam 1 TB M.2 SSD alacağım da aklımda WD Green SN350 1 TB NVMe SSD var marka ve kalite olarak nasıl fiyatı 2150 TL önerebileceğiniz başka SSD varsa bakarım.

Uzun ömürlülük açısından DRAM önbellek modülü olan bir M.2 SSD tercih etmenizde kesinlikle fayda var. Belirttiğiniz fiyata uygun olarak linkini attığım SSD'ye bakabilirsiniz ben de kullanıyorum iki yıldır, memnunum tavsiye ederim, DRAM modülü de bulunmakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun ömürlülük açısından DRAM önbellek modülü olan bir M.2 SSD tercih etmenizde kesinlikle fayda var. Belirttiğiniz fiyata uygun olarak linkini attığım SSD'ye bakabilirsiniz ben de kullanıyorum iki yıldır, memnunum tavsiye ederim, DRAM modülü de bulunmakta.

Hocam sonraki tercihim buydu 😁 bu WD Green'den ve g2'den daha iyi değil mi performans olarak.