Sadece oyun için 1 TB SATA SSD önerisi

Hocam resimde attım da galiba ekran kartım pce X1 yuvasını kapatıyor değil mi ona göre SATA SSD'ye geçeceğim. Ayrıca Crucial MX500 1 TB nasıl.

Dosya Ekleri

• IMG_20250729_162105.webp
    3,7 MB · Görüntüleme: 41
Ayrıca Crucial MX500 1 TB nasıl?
İyi bir model, tavsiye edebilirim ancak ne kadara alacaksın? Bu SSD biraz karaborsa.

Uzunlamasına PCIe x1 adaptörleri var, o takılabilir oraya ama ekran kartına çok yakın. Sıcaklık sorunu yaşatabilir.

İyi bir model, tavsiye edebilirim ancak ne kadara alacaksın? Bu SSD biraz karaborsa.

Uzunlamasına PCI-e X1 adaptörleri var, o takılabilir oraya ama ekran kartına çok yakın. Sıcaklık sorunu yaşatabilir.

Hocam uzunlamasına olan varsa link atma şansınız var mı acaba? Olursa soğutucu ped yapıştırırım olur bence.

Uzunlamasına PCI-e X1 adaptörleri var, o takılabilir oraya ama ekran kartına çok yakın. Sıcaklık sorunu yaşatabilir.

Ayrıca hocam Dark pemx1 veya maxgo 3013 iki ürün var buldum ama belki siz daha iyisini bulursunuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…