15373

Becerikli
Selamlar, tamamen sadece Türk yapımı oyunlara destek için bir site yapıyorum. Sizce site açılmalı mı? Siteden görüntüler de paylaşıyorum.

Screenshot 2025-01-19 at 10-25-12 Tiger Helicopter Türk Oyun Dünyası.webp
Screenshot 2025-01-19 at 10-24-31 Türk yapımı oyunların olduğu site. Türk Oyun Dünyası.webp

Selam, tamamen sadece Türk yapımı oyunlara destek için bir site yapıyorum. Sizce site açılmalı mı? Siteden görüntüler de paylaşıyorum.

Eki Görüntüle 116422Eki Görüntüle 116423

Sitenin bir yerine Türk oyun platformu tarzı bir şey yazılıp kategorilerinde oyunlara göre olması bence daha mantıklı olur giren kişi zaten bu Türk oyunları kategorisi için bu siteye giriyor ama oyunlar içinde türüne göre bir kategorileme olsa iyi olur. Ayrıca API ile olduğu siteden fiyatta çekebilirsin Steam, Epic benzeri.

Sitenin bir yerine Türk oyun platformu tarzı bir şey yazılıp kategorilerinde oyunlara göre olması bence daha mantıklı olur giren kişi zaten bu Türk oyunları kategorisi için bu siteye giriyor ama oyunlar içinde türüne göre bir kategorileme olsa iyi olur. Ayrıca API ile olduğu siteden fiyatta çekebilirsin Steam, Epic benzeri.
API sistemini siteye gömerim, böylece onun olduğu oyunu bulup çeker fiyatı. Bu güzel fikir. Kategorileri ana sayfada göstermek için bir yer bulacağım. Aklımda bir yer yok şu an. Logoya gelince, site açılmaya az kala yapacağım.

Sitedeki tüm oyunlar yerli yapım olacak. Onun dışında, oyun olmayacak.

Son düzenleme:
Ben oyun değil de oyunları düzenleyen oyun modları yapmayı planlıyorum. Sizin formata uyar mı bilmiyorum.

Mesela 25. Yıl Half-Life güncellemesi ile CS1.6'nın bot paketleri bozulmuştu, yeni bot paketi yaptım.

Bu veya gelecek yıl yapmayı planladıklarım da şunlar:

GTA San Andreas Unofficisl Update (Oyunun orijinal sürümüne sahip olduğunuzu doğrularsa) GTA SA oyununuzu onarır ve düzenler. 16:9 desteğinden tutun, 30fps üstü cihazlarda denizde yüzmeme sorunu, yüksek HZ ekranlarda uyuşmazlık sorunu, yüksek fpsde araç titreme sorunu, gökyüzü pikselleşmesi, yetersiz RAM kullanımı gibi birçok sorunu çözer. Oyunda Türkçe ekler. Hem de İngilizce yada başka dili değiştirmeden! Ve sadece Türkçe değil toplamda 5 dile sahip olursunuz. Oyun orijinalliği bozulmaması için dikkat edilecek şekilde map, map simgeleri ve bazı texture kaliteleri artırılmıştır. Hile kodları kapatılmıştır. (Cheat activated while driving car sorunundan sonra alınan karar.) (Hot coffee modu tespit edilirse programımdan ban yersiniz. Bu mod yüzünden Rockstar modları Steam sürümünde kapattı zaten.)

Command Conquer Generals Unofficial Update: (Steam sürümü oyunun klasör yolunu seçtiğinizde) GenTool kurar, çözünürlük ve GUI düzenleme modu kurar. Alt Tab crashı fixlemeyi de başardım. Ayrıca yazdığım script, ekranınızın çözünürlüğünü tespit etmeye çalışır ve başarılı olursa ilk oyun dosyanızı bu çözünürlüğe göre oluşturur. Geçilmeyen intro ekranlarını siler, ana menüdeki mapı kapattım.

Unofficial Half-Life Update: CS1.6 için CS1.5 wallpaper kurar. 25. yıl update uyumlu Condition Zero'dan portladığım bot paketini kurar. Official map olmaya laik 2-3 adet map ekler. Ekstra korsan koruma yapmak için bir .res dosyasını düzenler. Orijinal hl.exe üstünde uyumlu çalışır, haliyle hiçbir sunucudan "Oyunun modefiye edilmiş" uyarısı almazsınız. Half-Life oyunundaki Hev Suit volume level crash bugunu fixler. Anti Self Gaus içerir. Crossfire mapındaki gizli oda aktif gelir. Menüyü (GameMenu.res) tekrar düzenleyerek alışkın olduğumuz Disconnect seçeneğinin konumunu geri yerine koyar ve reklam bulaştıysa siler. Oyunu LAN'da açan kişi yeşil yazar, amx komutları da kullanabilir. (Daha özellik gelecek.)

T
Selamlar, tamamen sadece Türk yapımı oyunlara destek için bir site yapıyorum. Sizce site açılmalı mı? Siteden görüntüler de paylaşıyorum.

Eki Görüntüle 116422Eki Görüntüle 116423
Tasarım kendi yapımınız sanırım, elinize sağlık. Çok güzel duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye, Tema hazır, internetten bulup, Bludit için dönüştürdüm.

Senin projede güzelmiş, umarım güzel yerlere getirebiliriz. Steam kullanmayanlar içinde bir çözüm üretmelisiniz. Böytlece korsan kullanan oyuncularında oyunu oynarken zevk alabilirsiniz.GTA 3D serisi maalesef, en sorunlu resmi satılan oyun serisiydi. Bu serinin sorunlarını çözmeden satışta tutuyorlardı. CS projeleri güzelmiş. Command & Conquer oynamadığım için onunla alakalı yorum yapamayacağım.

@erdym hocam API sistemi gömdüm ve oyun sayfası şöyle oldu. Ayrıca TCMB'den de kuru oto çeviriyor. Böylece fiyatları anında görebiliyorsunuz. Şimdilik sadece Steam fiyatları var.

Screenshot 2025-01-25 at 11-32-40 Laura Silver'ın Talihsiz Maceraları Türk Oyun Dünyası.webp

Son düzenleme: