Gerçekten bu mu? Ben bu foruma kaydolurken bile doğum tarihimi tam girmedim, ki bu bana özgü bir durum değil. Türkiye'de kaç kişi bir yere kaydolurken doğum tarihini düzgün giriyor?
Hayır tek bu değil, anlayabilmek için bir sürü kanıt var.
Mesela sitede geçirilen süre kısmında 30 saniye yazıyor, 30 saniyede kim ne oynayabilir?
İkinci olarak, bu sistemlere kolay şekilde erişim sağlanamaz ve çoğu devlet ile entegredir. Aynı şekilde sitenin sahipleri kafasına göre veri silme hakkına sahipte değil. Sildiği anda vergi kaçırmış olur zaten. Hadi bir şekilde sildi diyelim, kendi veritabanından silse bile İddia'nın veritabanında var.
Üçüncü olarak, 2014 yılında Türkiye'de kart bahsi daha yoktu fakat GS'li troll hesaplar Mert Hakan'ın 2014 yılında kart bahsi oynadığını yazıyor.
Dördüncü olarak, kullanıcı adlarında volkandmr..., umit52at..., ghknor..., merthakan... tarzı şeyler var. İllegal bir iş yapan adam kendi ismini neden koysun? Bende gidip yarın merthakanyandasfenerbahcealikocsaadettinsaran31 adında yeni bir hesap oluşturayım o zaman.
Ümit Özat'ın ismi geçiyor görsellerde, 20.09.2021 tarihinde hesap açıldığı yazıyor fakat 10 yıl öncesinde futbolu bırakmış zaten.
Daha çok neden var yukarıda da yazmıştım, daha yazmaya üşendim. Kaynağın zaten kriptocu herhangi bir X kullanıcısı olmasını geçtim, Galatasaray'ın Maydonoz Döner ve Merit gibi sponsorlukları varken taraftarları nasıl bu kadar temiz gibi konuşuyor anlamadım.
Bu iddiaları ortaya atan kişi canlı yayında R yapmaya başlamış.