Relapse 22

Üstün
Yer
Antalya
Apple'ın yazılımlarını kendi ekosistemine hapsetme mantığını anlıyorum. Ancak web tarayıcısı gibi genel kitleye hitap eden temel bir uygulamanın Windows ve Android'de bulunmaması ciddi bir eksiklik. Apple, Safari'yi diğer işletim sistemlerine de sunmalı.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bence onlar da düşünmüştür ama çok büyük iş yükü çıkartacağından hiç girişmemiştir. Mesela genel kitleye sundukları programlardan diğeri olan Apple müziğe sürekli güncelleme gelmiyor o yüzden daha az uğraştırıcı.

Apple'ın yazılımlarını kendi ekosistemine hapsetme mantığını anlıyorum. Ancak web tarayıcısı gibi genel kitleye hitap eden temel bir uygulamanın Windows ve Android'de bulunmaması ciddi bir eksiklik. Apple, Safari'yi diğer işletim sistemlerine de sunmalı.

Siz ne düşünüyorsunuz?
Düşünmüyorum çünkü safari iyi bir tarayıcı değil bence. Android, Windows, Linuxta olsa bile kullanılmayacak.

Windows'ta Firefox, Android'de Chrome varken hiç lüzumu yok bence. Ben istemiyorum :D.
Ben de istemiyorum valla, çok da gerek yok Safari'ye. Zaten getirseler arkadaşın dediği gibi yılda bir güncelleme gelecek sinir krizine sokacak adamı.

Apple Music kullanıyorum bilgisayarda 50 tane bug var birinin düzeltildiği yok daha.