B Berk Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 171 Çözümler 2 Beğeniler 201 15 Ocak 2024 #41 dararan dedi: Bayrağı bize ihaneti simgeleyen filistin nasıl bizim milli değerimiz olabiliyor? Kimse de bu konunun üzerinde durmamış. Milli bilinçte geldiğimiz nokta. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Son düzenleme: 15 Ocak 2024
dararan dedi: Bayrağı bize ihaneti simgeleyen filistin nasıl bizim milli değerimiz olabiliyor? Kimse de bu konunun üzerinde durmamış. Milli bilinçte geldiğimiz nokta. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
Chef Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.370 Çözümler 7 Beğeniler 3.712 15 Ocak 2024 #42 Arkadaşlar biraz daha birbirinize girer misiniz? Zevkle izleyelim.
Mr. Falcon Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.678 Çözümler 5 Beğeniler 1.573 Yer İstanbul 15 Ocak 2024 #43 Filistin bizim milli değerimiz değildir. Hamas üniforması ile miting yapıldı bu ülkede. Karar rezillikten başka bir şey değil.
Filistin bizim milli değerimiz değildir. Hamas üniforması ile miting yapıldı bu ülkede. Karar rezillikten başka bir şey değil.
KS KS BurakBirinci Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.204 Makaleler 15 Çözümler 13 Beğeniler 2.852 15 Ocak 2024 #44 Tartışma olmaması adına mesaj gönderiminin kapanması için rapor attım, kapanmazsa tartışmayın. Birbirinizi kırmanıza gerek yok.
Tartışma olmaması adına mesaj gönderiminin kapanması için rapor attım, kapanmazsa tartışmayın. Birbirinizi kırmanıza gerek yok.
1 138 Becerikli Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 142 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 253 15 Ocak 2024 #45 BurakBirinci dedi: Tartışma olmaması adına mesaj gönderiminin kapanması için rapor attım, kapanmazsa tartışmayın. Birbirinizi kırmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Buradaki tartışmanın siyasete kayacağı belliydi zaten. Türk'lerden nefret eden Filistinlileri destekleyen mahlûkatlar da ayrı komik.
BurakBirinci dedi: Tartışma olmaması adına mesaj gönderiminin kapanması için rapor attım, kapanmazsa tartışmayın. Birbirinizi kırmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Buradaki tartışmanın siyasete kayacağı belliydi zaten. Türk'lerden nefret eden Filistinlileri destekleyen mahlûkatlar da ayrı komik.
7 701 Ziyaretçi 15 Ocak 2024 #46 138 dedi: Buradaki tartışmanın siyasete kayacağı belliydi zaten. Türk'lerden nefret eden Filistinlileri destekleyen mahlûkatlar da ayrı komik. Genişletmek için tıkla... Ben olaya insanlık açısından bakıyorum, savaşı değil uzlaşıyı destekliyorum.
138 dedi: Buradaki tartışmanın siyasete kayacağı belliydi zaten. Türk'lerden nefret eden Filistinlileri destekleyen mahlûkatlar da ayrı komik. Genişletmek için tıkla... Ben olaya insanlık açısından bakıyorum, savaşı değil uzlaşıyı destekliyorum.