Detaylar
Kim cevapladı?4-8 GB bellekler kalmadı artık piyasada. Olanlar da kazık fiyattan satılıyor.
Ortalama bütçeniz ne? En azından bir fiyat aralığı belirtirseniz iyi olur.
4 veya 8 GB olsun, sağlam olsun, bir de Type-C olsun. Fiyat aklımda yok ucuz fiyat performans olursa iyi olur.
4 veya 8 GB flash bellekler artık piyasada yok diyebiliriz. Siz bir bütçe söyleyin biz en mantıklısını önerelim.
4-8 GB bellekler kalmadı artık piyasada. Olanlar da kazık fiyattan satılıyor.
16 GB olsun o zaman bütçe hiç aklımda yok hocam.4 veya 8 GB flash bellekler artık piyasada yok diyebiliriz. Siz bir bütçe söyleyin biz en mantıklısını önerelim.
16 değil ancak F/P. 16 GB bellekler de minimum 150'den başlıyor. 64'ler de 150'den başlıyor
https://www.trendyol.com/maxron/64-...r-p-750604882?boutiqueId=61&merchantId=519473 reis 2 tane aldım alalı daha 1 ay olmadı ama hiçbiir sorun yaşamadım kaliteli fiyatını hak ediyor bence.
Fiyat farkı yok o zaman tamam depolama önemli değil fiyat performans olması yeterli.
16 değil ancak F/P. 16 GB bellekler de minimum 150'den başlıyor. 64'ler de 150'den başlıyor![]()
Konuyu okudunuz mu? Type C portu olmalı. Ve de attığınız ürün rezalet, sorun yaşamanız mı gerekiyor?https://www.trendyol.com/maxron/64-...r-p-750604882?boutiqueId=61&merchantId=519473 reis 2 tane aldım alalı daha 1 ay olmadı ama hiçbiir sorun yaşamadım kaliteli fiyatını hak ediyor bence.
USB 2.0, fiyat kazık, markasız.
16 değil ancak F/P. 16 GB bellekler de minimum 150'den başlıyor. 64'ler de 150'den başlıyor![]()
Haklısın reis 64 almak daha mantıklı neredeyse aynı fiyattalar 5_10TL değişiyor arada.
Konuyu okudunuz mu? Type-C portu olmalı. Ve de attığınız ürün rezalet, sorun yaşamanız mı gerekiyor?
USB 2.0, fiyat kazık, markasız.
Anaa fark etmedim flash gördüm sadece.
Beklediğiniz hızlar ne peki? Okuma ve yazma olarak.Fiyat farkı yok o zaman tamam depolama önemli değil fiyat performans olması yeterli.