halilgurbuz

Uzman
Selamlar herkese. Sağlam Lisans sitesinden RDR 2 full ya da Marvel Spider Man 2 full alınır mı?
Bu keyler nasıl kullanılır? Herhangi bir şekilde iptal olma durumu var mı?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Selam herkese. Sağlam lisans sitesinden RDR 2 Full'ya da Marvel Spider-Man 2 Full alınır mı?
Bu keyler nasıl kullanılır? Herhangi bir şekilde iptal olma durumu var mı?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Sağlam Lisans'tan alınan Steam Key'ler çalışabilir ama iptal olma riski de var, tabii özellikle yetkisiz veya çok kullanımlı anahtar ise. RDR2 veya Marvel Spider-Man 2 alınabilir ama güvenliği garanti yok. Key Steam'de ürün anahtarını etkinleştir kısmına girilerek kullanırsın en güvenli yol oyunları resmi distribütörden veya Steam'den alman olur.

İptal durumu yok key vermiyor hesap veriyor bu arada.
Nasıl yani? Tam anlatabilirmisiniz? Bir steam hesabımız var. Ondan logoff olup verdikleri hesap ile mi giriş yapacağız? Sitede full sürüm için hikaye modunda offline oynayabilirsiniz diyor. Bende online oynamak istemiyorum zaten. PC ye indirip offline olarak oynicam.

Sağlam Lisans'tan alınan Steam Key'ler çalışabilir ama iptal olma riski de var, tabii özellikle yetkisiz veya çok kullanımlı anahtar ise. RDR2 veya Marvel Spider-Man 2 alınabilir ama güvenliği garanti yok. Key Steam'de ürün anahtarını etkinleştir kısmına girilerek kullanırsın en güvenli yol oyunları resmi distribütörden veya Steam'den alman olur.
Teşekkürler. Her iki oyunun fiyatı da oldukça yüksek. Kızıma geçen hafta hediye olarak bir monster notebook aldım. Oyunu onun için istiyorum.

Nasıl yani? Tam anlatabilir misiniz? Bir Steam hesabımız var. Ondan logoff olup verdikleri hesap ile mi giriş yapacağız? Sitede Full sürüm için hikaye modunda offline oynayabilirsiniz diyor. Bende online oynamak istemiyorum zaten. PC'ye indirip offline olarak oynayacagım.

Size hesap verecekler offline sekilde oynayacaksiniz onlinede Rockstar Games hesabi sorar.

Nasıl yani? Tam anlatabilir misiniz? Bir Steam hesabımız var. Ondan logoff olup verdikleri hesap ile mi giriş yapacağız? Sitede Full sürüm için hikaye modunda offline oynayabilirsiniz diyor. Bende online oynamak istemiyorum zaten. PC'ye indirip offline olarak oynayacagım.

Teşekkürler. Her iki oyunun fiyatı da oldukça yüksek. Kızıma geçen hafta hediye olarak bir Monster Notebook aldım. Oyunu onun için istiyorum.

Anlaşılmıştır düşünceli ebeveyn düşünceli birey hehe. :D

Anlaşılmıştır düşünceli ebeveyn düşünceli birey hehe. :D
Android kullanıyorum 😁 Notebook için iyi para verdim. Ama steam de olan fiyatları görünce yuh dedim. Yani oyun sektörü baya uçmuş. Ya da bu olaylara baya uzağım. Yaş 47. Kendime para ile oyun aldığımı hiç hatırlamıyorum 😂

Size hesap verecekler offline sekilde oynayacaksiniz onlinede Rockstar Games hesabi sorar.
Anladım hocam. Hesapla giriş yapıyorum. Oyunu indiriyorum. Daha sonra internet bağlantısını kapatıp oyunu açıyorum doğru mu?

Android kullanıyorum 😁 notebook için iyi para verdim. Ama Steam de olan fiyatları görünce yuh dedim. Yani oyun sektörü bayağı uçmuş. Ya da bu olaylara bayağı uzağım. Yaş 47. kendime para ile oyun aldığımı hiç hatırlamıyorum 😂

Bir de Steam'in doalra geçtiğini varsayarsak iyi yol kat ederiz bence.

Android kullanıyorum 😁 notebook için iyi para verdim. Ama Steam de olan fiyatları görünce yuh dedim. Yani oyun sektörü bayağı uçmuş. Ya da bu olaylara bayağı uzağım. Yaş 47. kendime para ile oyun aldığımı hiç hatırlamıyorum 😂

Anladım hocam. Hesapla giriş yapıyorum. Oyunu indiriyorum. Daha sonra internet bağlantısını kapatıp oyunu açıyorum doğru mu?

Evet indirdikten sonra Steam'de çevrimdışı modu var onu açabilirsin bu videoyu izleyerek