Çözüldü Sağlık ocakları 18 yaş altı alıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Sabah 9 gibi aradım ve velin olmadan almayız dediler. Başka bir arkadaşımın küçük kardeşi gidip almış, sanırım sağlık ocağında çalışanların inisiyatifine kalmış bir şey.
Sağlık ocaklarında tek başınıza muayene olabilirsiniz. Ayrıca rapor almak için de veli izni ya da bilgisi gerekmiyor. Söz konusu doktor sizi yeterince hasta görürse çıkartıp yazıyor.

Kısaca muayene kesin olursun ama rapor işi biraz doktorun insiyatifine kalma bir durum yani.

Sabah 9 gibi aradım ve velin olmadan almayız dediler. Başka bir arkadaşımın küçük kardeşi gidip almış, sanırım sağlık ocağında çalışanların inisiyatifine kalmış bir şey.

Çözüm
Sağlık ocağı aramayı ilk kez duyuyorum. Ben kendimi bildim bileli gider, kimlik numaramı girer ve aile hekimimize sıra alır daha sonra da sıra bana gelince derdimi anlatır ve çıkarım.

Muhtemelen aradığın için de pek takmamış olabilirler.

Daha önce kendim de gitmiştim geri göndermişlerdi.

Normalde almıyorlar diye biliyorum fakat aile hekiminle iyi anlaşıyorsan sorun olmaz. Ben gittiğimde babamı tanıdığı için laf etmemişti. Sadece haberi olup olmadığını sormuştu.

Normalde almıyorlar diye biliyorum fakat aile hekiminle iyi anlaşıyorsan sorun olmaz. Ben gittiğimde babamı tanıdığı için laf etmemişti. Sadece haberi olup olmadığını sormuştu.

Sıra alırken geri çeviriyorlar bizim doktor da o kadar kötü değil ama işte...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…