Sağlık ocağına tek başıma gidebilir miyim? 16 yaşındayım.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sabah 9 gibi aradım ve velin olmadan almayız dediler. Başka bir arkadaşımın küçük kardeşi gidip almış, sanırım sağlık ocağında çalışanların inisiyatifine kalmış bir şey.
mercha
Yetkin
Evet gidebilirsin.
acrcase
Uzman
Ben küçükken gittiğimde velim olmadan almayacaklarını söylemişlerdi. Sonrasında sağlık ocağı değiştirdim ve doktorumla aramı iyi tuttum ve sonrasında böyle bir olayla karşılaşmadım. Biraz doktorunun kıllığına kalmış bir durum. Kılsa eğer doktorun velin olmadan almayabilir seni.
Bir keresinde velin olmalı demişti inşallah yine sorun çıkartmazlar.
Şu önce bir yere gidip kimlik gösteriyoruz sonra doktora giriyoruzya oradaki abla demişti neye göre dedi acaba?
Şu önce bir yere gidip kimlik gösteriyoruz sonra doktora giriyoruzya oradaki abla demişti neye göre dedi acaba?
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Bir keresinde velin olmalı demişti inşallah yine sorun çıkartmalar.
Başından salıyorlar seni alakası yok.
16 yaşında gidiyordum ben, bir sorun olmaz.Sağlık ocağına tek başıma gidebilir miyim? 16 yaşındayım.
acrcase
Uzman
Bir keresinde velin olmalı demişti inşallah yine sorun çıkartmalar.
Başına bir şey gelirse velin olmadan onların başına kalırsın falan vebal almak istemiyorlar onlarda haklı olarak.
Başına bir şey gelirse velin olmadan onların başına kalırsın falan vebal almak istemiyorlar onlarda haklı olarak.
Burnum akıyor hocam beyin ameliyatına girmeyeceğim ki
Güncel 18 yaş altı olup da yakın zamanda sağlık ocağına gitmiş olan var mı?
Neden almasınlar ki ben anlamadım.