cakiiiiiii3

Uzman
Arkadaşlar şu anda 182 boy 90 kiloyum ve hedefim 80 olmak. Protein ve az bir şey spor yürüyüş ile kas zayıflamaması için uğraşıyorum

Ama bunun yanında bir de yüzümü zayıflatmaya da çalışıyorum 93.50'den düştüm 3.50 kilo verdim hatta neredeyse 4 ama yüz öyle aman aman değişmedi. Tabii ki biliyorum daha tam kilo veremedim daha göbek var ama bunların yanında ne yapmam lazım? Ödem atmak için galiba. Bol su içiyorum, seker tuz kestim sadece meyvelerden alıyorum seker.

Önceden yapmış deneyimi olan kişiler varsa bir bilgilendirebilir mi beni?

Kilo vermenin en güzel zamanlarindayiz. Sabah aç karnına 1 saat koşmayı dene. Zaten şekeri ve tuzu kesmissin kendi kendine kilo verirsin. Bu arafa 6 aydir asla şeker ve tuz kullanmadim sadece gecen gun cok fena aciktigim icin gece yarisi reçel vardi dolapta abandım ona. xD Bu halimle 10 kilo verdim 6 ay icinde. Hala vermeye devam ediyorum. Evde egzersizler yapiyorum modum oldugu vakitler.

Hocam reklam amaçlı değil ancak Fit Yemekler kanalında fit olmak için öğün tarifleri vardı, onlara bakabilirsiniz. Ayrıca bu konuda diğer hocalarım kadar bilgili olmasam da bence motivasyon böyle konularda çok önemli. Kendinize güvenin :)
Link biraksaydin keske iyi olurdu.

Kilo vermenin en güzel zamanlarindayiz. Sabah aç karnına 1 saat koşmayı dene. Zaten şekeri ve tuzu kesmissin kendi kendine kilo verirsin. Bu arafa 6 aydir asla şeker ve tuz kullanmadim sadece gecen gun cok fena aciktigim icin gece yarisi reçel vardi dolapta abandım ona. xD Bu halimle 10 kilo verdim 6 ay icinde. Hala vermeye devam ediyorum. Evde egzersizler yapiyorum modum oldugu vakitler.
Hocam ben valla sabah kalkamıyorum kalksam yürüyeceğim. Ben hiç yemiyorum yağ bile kestim hayatımda bu sabah ilk defa hazır patates kızartması yemedim normalde çok severdim o derece kararlıyım.
Hocam reklam amaçlı değil ancak Fit Yemekler kanalında fit olmak için öğün tarifleri vardı, onlara bakabilirsiniz. Ayrıca bu konuda diğer hocalarım kadar bilgili olmasam da bence motivasyon böyle konularda çok önemli. Kendinize güvenin :)
Valla yemek olarak haşlanmış yumurta tavuk fln yiyorum iriyim çünkü kaslardan kaybetmemek lazım.

Valla yemek olarak haşlanmış yumurta tavuk fln yiyorum iriyim çünkü kaslardan kaybetmemek lazım.
Hocam kuru kuru da gitmez bir süreden sonra bence, tavuk-pilav tarzı kombolar güzel gider yanında. Bu arada evde bulduğunuz, güzel olabileceğini düşündüğünüz her şeyle rastgele salata yapmayı denemenizi öneririm. Hem yeni tatlar keşfeder, hem de her gün farklı şeyler yersiniz. Tabii koyduğunuz şeylere dikkat etmekte fayda var.
Link bıraksaydın keşke, iyi olurdu.
Haklısınız hocam kusura bakmayın, aşağıda bulunuyor.

Hocam kuru kuru da gitmez bir süreden sonra bence, tavuk-pilav tarzı kombolar güzel gider yanında. Bu arada evde bulduğunuz, güzel olabileceğini düşündüğünüz her şeyle rastgele salata yapmayı denemenizi öneririm. Hem yeni tatlar keşfeder, hem de her gün farklı şeyler yersiniz. Tabii koyduğunuz şeylere dikkat etmekte fayda var.

Haklısınız hocam kusura bakmayın, aşağıda bulunuyor.
Hocam salata yiyorum ama şu yola girdiğimden beri aman aman yemek istemiyorum sabahları omlet veya haşlanmış yumurta öğlen diyet gong aciktikcads sadece marul veya salatalık akşam ise ne varsa menüye göre 1 çavdar ekmegi.

Yüz deki şişkinlik için bir şey var mı peki ? Yüzüm elipse yakin duruyo4 ama ben daha assaga doğru gitmesini istiyorum elips durmasinin sebebide yanagin şişkin olması.