Mode XL'nin ölüsü şu tarikatçıdan 50 kat iyidir.
Mode XL ile Sagopa'yı karşılaştırmak hatadır. Erotizma bir kere tamamen küfürden oluşan bir beste. O yıllarda rap kültüründen ekmek yemek isteyen Sagopa'ya salladı, çoğusuna geri cevap bile vermedi. Cevap verdiği kişi belliydi zaten, kartal sinek avlamaz.

Son düzenleme:
Tarikatçı falan dersiniz anlarım da, Mode XL gibi birisi ile Sagopa'yı karşılaştırmak hatadır. Erotizma bir kere tamamen küfürden oluşan bir punch. O yıllarda rap kültüründen ekmek yemek isteyen Sagopa'ya salladı.
Mode XL aklıma gelen ilk isimdi, onu geçelim daha sayılacak zibilyon kadar iyi kişi var.
Saian/Karaçalı gibi.

Ak Parti Gençlik Kolları'nın düzenlediği bir festivalde sahneye davet edildi, şarkısını söyledi, parasını aldı ve evine gitti. Ben yanlış bir şey görmüyorum. Bu figürle yan yana olması doğru değil ama teknik olarak parasını aldı ve sanatını icra etti, siyaseti bulaştırmadı. Hatta yapılan bu etkinliği takdir ettiğimi de söyleyebilirim. Siyasetten bağımsız olarak sahneye çıkan sanatçıları hayranlarıyla ücretsiz buluşturan iyi bir etkinlikti. Dediğim gibi, siyasi bir figür olarak düşünmeden bu yorumları yapıyorum.

Ak Parti Gençlik Kolları'nın düzenlediği bir festivalde sahneye davet edildi, şarkısını söyledi, parasını aldı ve evine gitti. Ben yanlış bir şey görmüyorum. Bu figürle yan yana olması doğru değil ama teknik olarak parasını aldı ve sanatını icra etti, siyaseti bulaştırmadı. Hatta yapılan bu etkinliği takdir ettiğimi de söyleyebilirim. Siyasetten bağımsız olarak sahneye çıkan sanatçıları hayranlarıyla ücretsiz buluşturan iyi bir etkinlikti. Dediğim gibi, siyasi bir figür olarak düşünmeden bu yorumları yapıyorum.
E tabi uslu durmak lazım di mi :)