Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Learnof

Üstün
Makaleler
2
YapıKredi'den kredi kartı almak istedim ama başka bankalardaki kredi kartı limitimin yüksek olduğunu bu yüzden veremeyeceklerini belirttiler. Kaydolduğum bankalar var fakat hayatımda hiç kredi kartı kullanmadım. Nedir bunun çözümü? Nasıl görebilirim adıma açılan kredi kartlarını?

Bu link üzerinden başvurduğunuz zaman saniyeler içerisinde ne kadar borcunuz var? Hangi bankaya borcunuz var? Adınıza açılmış kredi kartları gibi bilgileri görebiliyorsunuz.

1747556725889.webp

Son düzenleme:
Mobilden bankana giriş yap. Findeks risk raporu iste. Risk raporunda ne kadar borcun, kaç tane kredi kartın, kredin vs var yazar.

69 TL ödeme yapıp Findeks raporunu aldım. Herhangi bir borç gözükmüyor. Diğer bankalarda kredi kartım da gözükmüyor. Neden kredi kartı alamıyorum hala anlamış değilim...

69 TL ödeme yapıp Findeks raporunu aldım. Herhangi bir borç gözükmüyor. Diğer bankalarda kredi kartım da gözükmüyor. Neden kredi kartı alamıyorum hala anlamış değilim...
Hesabına düzenli giren para, sigorta vs önemli. Bankalar diğer türlü vermiyor. Ya da ekonomi yönetimi bu konuya da el atıp kısıtlama koymuş olabilir. Takip etmediğim için bilmiyorum.

Her bankada var mi bu? Enpara ile gorebilir miyim?
Baktigim kadariyla Enpara uygulamasindan Findeks raporu satin alamiyoruz. Fakat diger birkac bankada var. Ayrica Papara'da da 50 TL odeyerek Findeks raporu satin alabiliyorsunuz. En temizi Findeks uygulamasi uzerinden rapor satin almak.

Baktigim kadariyla Enpara uygulamasindan Findeks raporu satin alamiyoruz. Fakat diger birkac bankada var. Ayrica Papara'da da 50 TL odeyerek Findeks raporu satin alabiliyorsunuz. En temizi Findeks uygulamasi uzerinden rapor satin almak.
Teşekkürler bilgi için.