Konu Başlıkları Gizle

1. 1 Yapay Zeka (AI) Destekli Analiz
Selam arkadaşlar,

İkinci el araç bakarken her ilana tek tek tıklayıp, satıcıların yazdığı uzun ve karmaşık açıklamaları okumaktan yorulanlar için tamamen ücretsiz bir Chrome eklentisi geliştirdim.

🤖 Yapay Zeka (AI) Destekli Analiz​

Eklentinin en can alıcı noktası arkasında çalışan AI (Yapay Zeka) desteği. Siz ilan listesinde mouse ile bir aracın üzerine geldiğinizde (hover), eklenti saniyeler içinde şunları yapar:
  • Açıklamayı AI ile Özetler: Satıcının yazdığı destansı metni tarar; "Airbag işlemli", "Şase boyalı", "Ağır hasarlı" gibi kritik kusurları süzerek "Önemli Kusurlar" başlığı altında önünüze getirir.
  • Görsel Hasar Şeması: Değişen ve boyalı parçaları interaktif bir araç grafiği üzerinde anında gösterir.
  • Net Tramer Bilgisi: Toplam hasar kaydını en üstte vurgular.

1766855682001.webp

1766855671542.webp

1766855677259.webp

Eklenti koduna bakmadım. Sanırım AI kullanmadan benzerini birisi Twitter'da paylaşıp firmadan kaldırın diye e-posta almamış miydi?
Hocam benzer eklenti gördüm fakat kaldırılmamıştı. Ben de AI ile daha iyisini geliştireyim dedim. Kaldırın derlerse de mecburen kaldırırım elbette fakat o zamana kadar geliştirmeye çalışacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinize sağlık hocam. Sahibinden sizinle iletişime geçti mi? Yine de her zaman en kötü senaryoya hazırlıklı olun, böyle kurumsal firmalar bu konularda keskin olabiliyor.
Hocam iletişime geçerlerse kaldırırım ama ticari bir getirisi olmadığından sorun olmaz diye düşünüyorum yine de kaldır derlerse yapacak bir şey yok kaldırırım mecburen değerli yorumunuz için de teşekkür ediyorum