b3nt

Başarılı
Sahibindendeki konsol mağazalarından Param Güvende ile PS5 Slim alınır mı? Sıkıntı olur mu?

Almadan önce mağaza için yapılan değerlendirmelere bir göz atın, sonrasında alın. 2 günlük de iade hakkınız var zaten, bir sorun görürseniz iade edersiniz.

Almadan önce mağaza için yapılan değerlendirmelere bir göz atın, sonrasında alın. 2 günlük de iade hakkınız var zaten, bir sorun görürseniz iade edersiniz.

Alabilirsin sorun yok. Kapalı kutu bozuk cıkarsa iade etmeye kalkarsan mağaza sorun yapabilir eğer açık ise al gelsin kontrol et onayla.

Alinir. Aliciyi koruyan bir sistem oldugu icin sorun yasama olasiligin pek yok.

Kapalı kutu alacağım için bozuk olma ihtimali nasıl oluyor? Üretim hatası falan olursa mı? Hiç bozuk PS 5 görmedim çünkü bilmediğimden soruyorum.

Kapalı kutu alacağım için bozuk olma ihtimali nasıl oluyor? Üretim hatası falan olursa mı? Hiç bozuk PS 5 görmedim çünkü bilmediğimden soruyorum.
Teknoloji sans isi. Calismama ihtimali düsük her yerde gecerlidir bu durum ister fabrikadan ciksin al ister benden ondan al ihtimal vardır yine. Al gec zaten buyuk ihtimalle calisacaktir.

Kapali kutu oldugunu soylemedigin icin ikinci el alirsin sandim. Bu arada Turkiye'de konsollar sifir fiyatlarini hak etmiyorlar. Ikinci el alabilirsin takintin yoksa.