Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tolere

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

Bulunduğum ilde taksitle 2. el ürün satmak istiyorum. En azından alıcı çoğalır. Çünkü Letgo'dan çoğu kişi peşin veremiyor. Aklıma sahibinden geldi. Acaba Param Güvende sistemi kargosuz çalışır mı?

Ayrıca, forum güncellendikten sonra kategoriden konu arama kısmı çalışmıyor. Tek tek geziyorsun.

Çözüm
Merhaba arkadaşlar,

Bulunduğum ilde taksitle 2. el ürün satmak istiyorum. En azından alıcı çoğalır. Çünkü Letgo'dan çoğu kişi peşin veremiyor. Aklıma sahibinden geldi. Acaba Param Güvende sistemi kargosuz çalışır mı?

Ayrıca, forum güncellendikten sonra kategoriden konu arama kısmı çalışmıyor. Tek tek geziyorsun.
Hayir, elden teslim secenegi yok GET sisteminde. Kargoya verilmesi gerek urunun.
Merhaba arkadaşlar,

Param Güvende ile ilan verilebilen kategorilerdeki 10 kg/desi altında olan ve kargo firmalarınca taşınabilir ürünler arasında yer alan ikinci el ve sıfır tüm ürünler S - Param Güvende ile satılabilir.
Param Güvende ile 10 kg/desiye kadar olan gönderilerinizi anlaşmalı olduğumuz PTT ya da Yurtiçi Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz, 10 kg/desiyi aşan gönderiler için ise S - Param Güvende hizmeti kullanılamamaktadır.

Merhaba arkadaşlar,

Hayir, elden teslim secenegi yok GET sisteminde. Kargoya verilmesi gerek urunun.

Çözüm