Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Darth AMD

Başarılı
Makaleler
2
Yer
Burdur
Arkadaşlar selamünaleyküm. Sahibinden.com üzerinden furmak testi yapılmış videosu bile koyulmuş bir GTX 1080 bulmuştum. İlanın satılık olup olmadığını bir de telefon numarasını istedim. Mailden gördüğüm kadarıyla adam telefon numarası atmamış ama şu an ilanı düz Google yazınca çıkıyor sahibinden.com üzerinde fotoğrafı bile var ama tıklayınca ilanın kaldırıldığı gözüküyor. (Uygulamaya girmeden oturum açılmamış hali kısaca ben engellenmemişim ya da yasakta yememişim.)
Kurallar bu kadar katı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar selamünaleyküm. Sahibinden.com üzerinden furmak testi yapılmış videosu bile koyulmuş bir GTX 1080 bulmuştum. İlanın satılık olup olmadığını bir de telefon numarasını istedim. Mailden gördüğüm kadarıyla adam telefon numarası atmamış ama şu an ilanı düz Google yazınca çıkıyor sahibinden.com üzerinde fotoğrafı bile var ama tıklayınca ilanın kaldırıldığı gözüküyor. (uygulamaya girmeden oturum açılmamış hali kısaca ben engellenmemişim ya da yasakta yememişim.)

Eski ilanlar Google da gözükebiliyor. Satıştan kaldırmıştır. Önceden girdiyseniz ve şimdi kaldırdı ise satıcının yaptığı bir şey. Katı kurallara sahip değil sahibinden.
Arkadaşlar selamünaleyküm. Sahibinden.com üzerinden furmak testi yapılmış videosu bile koyulmuş bir GTX 1080 bulmuştum. İlanın satılık olup olmadığını bir de telefon numarasını istedim. Mailden gördüğüm kadarıyla adam telefon numarası atmamış ama şu an ilanı düz Google yazınca çıkıyor sahibinden.com üzerinde fotoğrafı bile var ama tıklayınca ilanın kaldırıldığı gözüküyor. (uygulamaya girmeden oturum açılmamış hali kısaca ben engellenmemişim ya da yasakta yememişim.)

Eski ilanlar Google da gözükebiliyor. Satıştan kaldırmıştır. Önceden girdiyseniz ve şimdi kaldırdı ise satıcının yaptığı bir şey. Katı kurallara sahip değil sahibinden.

Çözüm

Hocam kusura bakmayın adam ilanın ismini değiştirmiş bende paniklemiştim satın aldım bile.

Keşke öncesinde gönderi açsaydın ya, daha iyi şeyler bulabilirdik ama almışsın artık hayırlısı olsun.
1746110518442.webp

Keşke öncesinde gönderi açsaydın ya, daha iyi şeyler bulabilirdik ama almışsın artık hayırlısı olsun.
Eki Görüntüle 145020

Ah ya. Neyse sağ olun hocam. Satın alımı iptal bile etsem harbiden son 100₺ kalmıştı.
Şimdi yalan olmasın belki de kasaya bile sığmazdı.

Eki Görüntüle 145020