Sahibinden üzerinden bilgisayar kasası aldım. Ve Sahibinden'in Yurtiçi Kargo ile anlaşma sağladığı için satıcı kargolamaya giderken boyutundan dolayı ürünü kabul edemediklerini ve ek ücret istediklerini söylemişler. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Paramı iade aldım. Sizce başka yolu var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Recep Tayyip İvedik
Üstün
Sahibinden üzerinden bilgisayar kasası aldım. Ve Sahibinden'in Yurtiçi Kargo ile anlaşma sağladığı için satıcı kargolamaya giderken boyutundan dolayı ürünü kabul edemediklerini ve ek ücret istediklerini söylemişler. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Paramı iade aldım. Sizce başka yolu var mı?
Hocam 10 desiyi geçtiğine göre büyük bir kasa almışsınız. Benim bildiğim ek ücret aslında yok. Para ile torpil geçmek istiyorlar. Çok bir şey değilse verilebilir. Çünkü Sahibinden'de 10 desiden büyük bir şey alamazsınız yazıyor.
Dosya Ekleri
Kasa boyutları nedir? Paketleme nasıl yapıldı? Paketleme düzenlenirse belki istenilen desi miktarına ulaşılabilir.
Kasa boyutları nedir? Paketleme nasıl yapıldı? Paketleme düzenlenirse belki istenilen desi miktarına ulaşılabilir.
Bu sitede yazıyor kasa ölçüleri;
Thermaltake Core V51 750W Bilgisayar Kasası
Thermaltake Core V51 750W Bilgisayar Kasası CA-3C6-75M1WE-00 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Zamanında pg ile Zalman T7 satmayı denedim ve XPG Invader almayı denedim, ikisinde de hiçbir şekilde bunu yollayamayız 10 desiyi aştığı için dediler. Dolap, gardırop vb. aracılığıyla sattım kasayı sonra. Ek ücret versem bile kabul olmuyordu, kurallar da değişmedi bir bit yeniği olabilir.
Recep Tayyip İvedik
Üstün
Maalesef 10 desiden fazla. Torpil için para vermekten başka bir şansınız yok hocamBu sitede yazıyor kasa ölçüleri;
![]()
Thermaltake Core V51 750W Bilgisayar Kasası
Thermaltake Core V51 750W Bilgisayar Kasası CA-3C6-75M1WE-00 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Firma isteyemez. Çünkü anlaşma olarak tamamen yasak. Zaten attığım fotoğrafa bakarsanız görürsünüz hocam. Torpil için para vermek de ne kadar para istendiğine ve kendi isteğine kalmış.@5715
Kasa büyükmüş. Kargo firması fazla ücret istemiyorsa vermekten başka çare yok gibi.
Hocam torpil olduğunu üste yazmıştım.Zamanında pg ile Zalman T7 satmayı denedim ve XPG Invader almayı denedim, ikisinde de hiçbir şekilde bunu yollayamayız 10 desiyi aştığı için dediler. Dolap, gardırop vb. aracılığıyla sattım kasayı sonra. Ek ücret versem bile kabul olmuyordu, kurallar da değişmedi bir bit yeniği olabilir.
@Recep Tayyip İvedik
Torpil olması garip geldi. Gönderen firmaya rüşvet verseniz bile alıcı firma bu sefer sıkıntı çıkartabilir.
Torpil olması garip geldi. Gönderen firmaya rüşvet verseniz bile alıcı firma bu sefer sıkıntı çıkartabilir.
Recep Tayyip İvedik
Üstün
Olacağını sanmam. Zira alıcı firma gönderilerde üzerinde yazan ad soyad hariç hiç bir şeye bakmıyor.@Recep Tayyip İvedik
Olacağını sanmam. Zira alıcı firma gönderilerde üzerinde yazan ad soyad hariç hiçbir şeye bakmıyor.
@Recep Tayyip İvedik
Arkadaş farklı yerden kargolayabilirim ücret havale sonrası diyor. Siz ne dersiniz? Onaylasam mı?