Yeni monitör arayışındayken indirimlere bakayım diye siteleri geziyordum. İtopya'ya baktım "Yaz Lootu Fırsatları" adı altında yaptıkları gerçekçi olmayan indirimlerle karşılaştım. Siz de dikkat edin "Aaa, ₺2.000 düşmüş, hemen alayım kaçırmayayım." diye düşünüp atlamayın. İyice araştırmakta fayda var. İyi günler, iyi alışverişler.
İndirimli ürünler bile aslında yurtdışına oranla yine pahalı tamam firma da kar edecek bunu hesaba katarsak zaten asıl olması gereken fiyat şuan indirimsiz normal fiyatta satılan bir elektronik ürünün indirimli hali fiyatının %75'i. Yani indirim bile kesmiyor onun da 4'te 3 fiyatına satılması = Alınabilir normal fiyat. Bunu düşününce içler kan ağlıyor tek 1 ürün almak istemiyor insan.
İtopya'nın internet ve mağaza fiyatları aynı oluyor. İnternetten araştırdıktan sonra mağazadan gidip kendim alıyorum ben de. Kargo ile uğraşmak istemiyorum.
1 lira harcamam bu sitede. İncehesap en iyisidir bana göre. Monitörü her şeyi oradan topladım. Sıfır hata ile karşılaştım, hatta müşteri hizmetleri çok ilgili.