adios

Bilgin
Sosyal Locası
Makaleler
1
Yer
Death
Merhaba,

Yeni monitör arayışındayken indirimlere bakayım diye siteleri geziyordum. İtopya'ya baktım "Yaz Lootu Fırsatları" adı altında yaptıkları gerçekçi olmayan indirimlerle karşılaştım. Siz de dikkat edin "Aaa, ₺2.000 düşmüş, hemen alayım kaçırmayayım." diye düşünüp atlamayın. İyice araştırmakta fayda var. İyi günler, iyi alışverişler.

MSI G244F

1753083914284.webp

Aynı monitör Gaming.Gen.TR'de indirimsiz şekilde:

1753083993650.webp

İtopya, Teknobiyotik, Vatan TR'nin 3 büyük çöp mağazası.

Buralardan indirim olsun olmasın uzak durun alışveriş yapmayın. 1 sorun yaşamayan varsa sorun yaşayan 10 mağdur rahat var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasadaki çoğu şirket böyle. Hepsiburada indirim adı altında millete daha pahalıdan ürün bile satıyor.

Piyasadaki çoğu şirket böyle. Hepsiburada indirim adı altında millete daha pahalıdan ürün bile satıyor.
İndirimli ürünler bile aslında yurtdışına oranla yine pahalı tamam firma da kar edecek bunu hesaba katarsak zaten asıl olması gereken fiyat şuan indirimsiz normal fiyatta satılan bir elektronik ürünün indirimli hali fiyatının %75'i. Yani indirim bile kesmiyor onun da 4'te 3 fiyatına satılması = Alınabilir normal fiyat. Bunu düşününce içler kan ağlıyor tek 1 ürün almak istemiyor insan.

Ben de özellikle monitör alınırken imkan ve fırsat var ise mağazadan alınmalı taraftarıyım. Hassas bir ürün. Kargo'da çok fırlatıyorlar bu ürünleri.

Ben de özellikle monitör alınırken imkan ve fırsat var ise mağazadan alınmalı taraftarıyım. Hassas bir ürün. Kargo'da çok fırlatıyorlar bu ürünleri.

İtopya'nın internet ve mağaza fiyatları aynı oluyor. İnternetten araştırdıktan sonra mağazadan gidip kendim alıyorum ben de. Kargo ile uğraşmak istemiyorum.

1 lira harcamam bu sitede. İncehesap en iyisidir bana göre. Monitörü her şeyi oradan topladım. Sıfır hata ile karşılaştım, hatta müşteri hizmetleri çok ilgili.