İtopya Sahte indirimleri

Bilgisayar piyasasını anlayan ve karşılaştırma sitelerine bakan düşmez ama bakmayan hala vardır.

TR'de mağazanın ilgisi siz ürünü satın alana kadardır. Sonra suratınıza bakmazlar.

1 lira harcamam bu sitede. İncehesap en iyisidir bana göre. Monitörü her şeyi oradan topladım. Sıfır hata ile karşılaştım, hatta müşteri hizmetleri çok ilgili.
İncehesap gerçekten iyi mouse aldım aylar sonra bozuldu garanti bitmediği için değişim talep ettim birkaç gün içinde hallettiler kargo parası da ödemedim. AmazonTR, incehesap, Trendyol, Sinerji, Ebrar Bilgisayar, Gamegaraj, GaminggenTR hatta güvenilir satıcıları varsa N11 bile kuponlarla v.s makul olabiliyor buralardan alışveriş yapılması taraftarıyım ben.

İtopya çok pahalı. Sinerji daha ucuz oluyor. i5-14400F aldım 5.300 TL'ye ama İtopya'da 6.200 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya çok pahalı. Sinerji daha ucuz oluyor. i5-14400F aldım 5.300 TL'ye ama İtopya'da 6.200 TL.
İki site de sorun yaşanması durumunda aynı şeyi yapıyor zaten. Hangisi ucuzsa ordan alın. Ama iade garantili olsun istiyorsanız kesinlikle Amazon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…