Detaylar
Kim cevapladı?Öküz
Uzman
İncehesap gerçekten iyi mouse aldım aylar sonra bozuldu garanti bitmediği için değişim talep ettim birkaç gün içinde hallettiler kargo parası da ödemedim. AmazonTR, incehesap, Trendyol, Sinerji, Ebrar Bilgisayar, Gamegaraj, GaminggenTR hatta güvenilir satıcıları varsa N11 bile kuponlarla v.s makul olabiliyor buralardan alışveriş yapılması taraftarıyım ben.1 lira harcamam bu sitede. İncehesap en iyisidir bana göre. Monitörü her şeyi oradan topladım. Sıfır hata ile karşılaştım, hatta müşteri hizmetleri çok ilgili.
Merhaba,
Yeni monitör arayışındayken indirimlere bakayım diye siteleri geziyordum. İtopya'ya baktım "yaz lootu fırsatları" adı altında yaptıkları gerçekçi olmayan indirimlerle karşılaştım. Siz de dikkat edin "AAA, ₺2.000 düşmüş, hemen alayım kaçırmayayım." diye düşünüp atlamayın. İyice araştırmakta fayda var. İyi günler, iyi alışverişler.
MSI G244F
Eki Görüntüle 165324
Aynı monitör Gaming.Gen.TR'de indirimsiz şekilde:
Eki Görüntüle 165325
İtopya çok pahalı. Sinerji daha ucuz oluyor. i5-14400F aldım 5.300 TL'ye ama İtopya'da 6.200 TL.
Son düzenleyen: Moderatör:
İki site de sorun yaşanması durumunda aynı şeyi yapıyor zaten. Hangisi ucuzsa ordan alın. Ama iade garantili olsun istiyorsanız kesinlikle Amazon.İtopya çok pahalı. Sinerji daha ucuz oluyor. i5-14400F aldım 5.300 TL'ye ama İtopya'da 6.200 TL.