Google'ın bu rezilliği fazla olmaya başladı ama artık.
Kontrol etmesi zor hocam, SEO'ları arındırması vs. cidden zor böyle işlerde çünkü domain değiştiriyor bazıları. IP ban atılır ama daha ileri gidenler de var, o yüzden rezillik denemez. Ben SEO yapmıştım önceden ve eğer cidden düzgün SEO yaparsanız kolayca yukarılara çıkabilirsiniz genel her arama motorunda.

Adamlar resmen kopyalamışlar siteyi, ilginç.
ekran alıntısı.webp

Çok temiz yapmışlar. Haşır neşir olmayan yetişkin biri kolayca kanar bence. (Defender Smartscreen de engelliyor.)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-09 003630.webp
    Ekran görüntüsü 2024-06-09 003630.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 138
  • Ekran görüntüsü 2024-06-09 003608.webp
    Ekran görüntüsü 2024-06-09 003608.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 143
Adamlar resmen kopyalamışlar siteyi, ilginç.
Eki Görüntüle 54612
Verdikleri numarayı sorgulatınca bu çıkıyor:

Çok temiz yapmışlar. Haşır neşir olmayan yetişkin biri kolayca kanar bence. (Defender Smartscreen de engelliyor.)
Çok rahat yer bu arada, ince hazırlanmış.

Verdikleri numarayı sorgulatınca bu çıkıyor:

Çok rahat yer bu arada, ince hazırlanmış.

Ben bile işte eklenti kullanmasam fiyatlara bakmak için buraya girerdim ve kanardım. Ha sözleşme yapmazdım sadece fiyatları merak ediyordum da bazı insanlar aşırı rahat kanarlar politikaları falan da yazmışlar sadece sosyal mecraları yok ona da herkes bakmaz zaten. Chrome'dan hiçbir güvenlik eklentisi olmadan rahatça giriliyor. Abuk sabuk reklamlar yok, basit metinler ve resimler yok. Kanmamak elde değil.

İşte bu yüzden Bing.
Bing'de bu tarz scam siteler kolay kolay göstermiyor -en azından ben rastlamadım.

Ben bile işte eklenti kullanmasam fiyatlara bakmak için buraya girerdim ve kanardım. Ha sözleşme yapmazdım sadece fiyatları merak ediyordum da bazı insanlar aşırı rahat kanarlar politikaları falan da yazmışlar sadece sosyal mecraları yok ona da herkes bakmaz zaten. Chrome'dan hiçbir güvenlik eklentisi olmadan rahatça giriliyor. Abuk sabuk reklamlar yok, basit metinler ve resimler yok. Kanmamak elde değil.
Ben kanmazdım büyük ihtimal, logo şüpheli, ht nin alakası ne? Ayrıca ben zaten resmi siteyi bildiğimden girmezdim buna girsem de en alt kısımda bu site bilmem bilmem ney tarafından yapılmıştır yazdığından işgillenip çıkardım.