- Makaleler
- 19
Giriyom bismillah.Gelin beraber girelim. Hadi. İndirme falan yapmaz zaten. Kart da girmeyiz.
Giriyom bismillah.Gelin beraber girelim. Hadi. İndirme falan yapmaz zaten. Kart da girmeyiz.
Kontrol etmesi zor hocam, SEO'ları arındırması vs. cidden zor böyle işlerde çünkü domain değiştiriyor bazıları. IP ban atılır ama daha ileri gidenler de var, o yüzden rezillik denemez. Ben SEO yapmıştım önceden ve eğer cidden düzgün SEO yaparsanız kolayca yukarılara çıkabilirsiniz genel her arama motorunda.Google'ın bu rezilliği fazla olmaya başladı ama artık.
Adamlar resmen kopyalamışlar siteyi, ilginç.
Gizlilik politikası falan aynen var. Adamlar basit işçilik yapmamışlar 2. sıra çok normal. Bir stüdyo hazırlamış siteyi.Adamlar resmen kopyalamışlar siteyi, ilginç.
Eki Görüntüle 54612
Verdikleri numarayı sorgulatınca bu çıkıyor:Adamlar resmen kopyalamışlar siteyi, ilginç.
Eki Görüntüle 54612
Çok rahat yer bu arada, ince hazırlanmış.Çok temiz yapmışlar. Haşır neşir olmayan yetişkin biri kolayca kanar bence. (Defender Smartscreen de engelliyor.)
Verdikleri numarayı sorgulatınca bu çıkıyor:
08505333522 UYARI! Şüpheli Numara | 10 YORUM VAR
08505333522 'den neden arıyorlar? 0850 533 35 22 numarasına ait 10 adet bildirimden tüm detayları öğrenebilirsiniz. tehlikeli numara 0850 533 35 22 ...www.nosorgulama.com
Çok rahat yer bu arada, ince hazırlanmış.
Ben kanmazdım büyük ihtimal, logo şüpheli, ht nin alakası ne? Ayrıca ben zaten resmi siteyi bildiğimden girmezdim buna girsem de en alt kısımda bu site bilmem bilmem ney tarafından yapılmıştır yazdığından işgillenip çıkardım.Ben bile işte eklenti kullanmasam fiyatlara bakmak için buraya girerdim ve kanardım. Ha sözleşme yapmazdım sadece fiyatları merak ediyordum da bazı insanlar aşırı rahat kanarlar politikaları falan da yazmışlar sadece sosyal mecraları yok ona da herkes bakmaz zaten. Chrome'dan hiçbir güvenlik eklentisi olmadan rahatça giriliyor. Abuk sabuk reklamlar yok, basit metinler ve resimler yok. Kanmamak elde değil.