Sahte Vozol 20.000 kullanımı sağlık sorunlarına yol açar mı?

megatronn

Üstün
Yer
Vice City
İki gündür ateşim 37-39 derecenin altına inmiyor ve dişim çok ağrıyor. 4 gün önce 500 TL’ye Vozol 20.000 aldım ancak büyük ihtimalle sahte çünkü yan tarafında QR kod olması gerekirken çıkmadı. Ayrıca kutusu ve cihaz farklı: Kutusunda "watermelon" yazıyor ve mor renkli görünüyor ama benimki sarı ve mangolu. Sizce bu sağlık sorunları sahte puff’tan kaynaklanıyor olabilir mi? Çok fazla kullanmıyorum, günde yaklaşık 20-30 kez çekiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, genellikle bu tip ürünleri kişisel olarak güvendiğiniz dükkan veya mağzalardan, arkadaş tavsiyesi gibi güvenilirliklerle almanız lazım. Yüksek ihtimal toptancıdan satın almışsınız yoksa Vozol Star ürünleri 1000-1100 TL bantları arasında. Ürünüz İstanbul üretimi olduğunu düşünüyorum ondan kaynaklı QR kodlarda sıkıntı oluyor, kutusunun değişik olmasıda satın alırken jelatinsizken kontrol ederek satın almalısınız gerekmekteydi, bu durumlar taşıma kolaylıklarından dolayı olabiliyor. Benim başımada çok geldi Pamukşekerli almıştım Grape ice çıkmıştı. Sağlık konusunda 4-5 yıldır bir sorun çıkmadı benim için ama tabii ki kullanmamak gerekmekte. Ateşiniz için bendede yeni bir aromaya geçince halsizlik olmuştu bir iki kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…