Şaka yaptığım arkadaşımın abisi beni şikayet edecek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3586
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    şikayet
Bir şey olacağını sanmıyorum. Bir şey olsa bile haklı çıkarsın hiçbir yerden kesme falan yok çünkü.

Bir şey olmaz büyük ihtimalle ama bir şeyler yaparken sonucunda ne getirebileceğini düşünmek yolunda güzel bir adım olabilir belki

Bir şey olmaz büyük ihtimalle ama bir şeyler yaparken sonucunda ne getirebileceğini düşünmek yolunda güzel bir adım olabilir belki
Küçük bir şaka yaptım çocuğun abisine diyeceği, onun da beni şikayet edeceğini düşünemedim.

Yaptığın suç, 18 yaş altı olman kurtarmaz, olacak şey maks. para cezası.

Senin 2600TL para cezası kesildi mesajın ile telefonla arayıp dolandırmaya kalkan kişilerden farkın kalmıyor. Amaç farklı ama durum aynı üzgünüm.

Hocam sadece 2600 lira ceza var dedim ama para istemedim veya IBAN paylaşmadım dolandırmaya kalkmadım. Arkadaş arasında şaka gibi bir şey yani. Abisine şikayet edeceğini düşünemedim.

Hocam sadece 2600 lira ceza var dedim ama para istemedim veya IBAN paylaşmadım dolandırmaya kalkmadım. Arkadaş arasında şaka gibi bir şey yani. Abisine şikayet edeceğini düşünemedim.
Arkadaşına sor bakayım abisi şikayet edecek miymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…