healwaysdie
Uzman
Bir şey olacağını sanmıyorum. Bir şey olsa bile haklı çıkarsın hiçbir yerden kesme falan yok çünkü.
Küçük bir şaka yaptım çocuğun abisine diyeceği, onun da beni şikayet edeceğini düşünemedim.Bir şey olmaz büyük ihtimalle ama bir şeyler yaparken sonucunda ne getirebileceğini düşünmek yolunda güzel bir adım olabilir belki![]()
Ben büyük ihtimalle kurtarır diye düşünüyorum, ki mesele zaten çok ciddi bir mesele de değil.Bir de hocam mesela şikayet etti, 18 yaşından küçük olmam beni kurtarır mı?
Bunun arkasına sürekli sığınamazsın. Çocuk çocuk işler yapma dersini al o zaman. Arkadaşının abisi de bunu istiyor muhtemelen.
Evet hocam sadece küçük bir şaka yüzünden bu kadar abartmak saçma.Ben büyük ihtimalle kurtarır diye düşünüyorum, ki mesele zaten çok ciddi bir mesele de değil.
Yaptığın suç, 18 yaş altı olman kurtarmaz, olacak şey maksimum para cezası.
Senin 2600TL para cezası kesildi mesajın ile telefonla arayıp dolandırmaya kalkan kişilerden farkın kalmıyor. Amaç farklı ama durum aynı üzgünüm.
Arkadaşına sor bakayım abisi şikayet edecek miymiş.Hocam sadece 2600 lira ceza var dedim ama para istemedim veya IBAN paylaşmadım dolandırmaya kalkmadım. Arkadaş arasında şaka gibi bir şey yani. Abisine şikayet edeceğini düşünemedim.