Oğuzhan7
Çalışkan
Bunu al kullan, ben de kullanmayı düşünüyorum:
Bu tarz bir makineyi (taraksız başlık) ve Feather jileti henüz çok başlıklı jilet dahi kullanmamış birine önermek?Bunu al kullan, ben de kullanmayı düşünüyorum:
![]()
Aletin korunaklı yapıya sahip olmasından dolayı agresif yaprak jilet yerleştirilmiş. Eğer ki bu korunaklı yapıya rağmen kesiklerden korkuluyorsa orta düzey bir yaprak jilet yerleştirilebilir ama bu cihaz agresif olmadığından tavsiye etmiyorum. Ayrıca başlığın taraklı olup olmaması ne alaka? Sen ilk defa klasik tıraş aleti görüyorsun sanırım.Bu tarz bir makineyi (taraksız başlık) ve Feather jileti henüz çok başlıklı jilet dahi kullanmamış birine önermek?Jilet agresif, makinenin ne olduğu, hangi sertlikte olduğu bile belli değil.
Tersten almaya karşı çıkan ilk defa birisi gördüm. Sakalın çıkış yönüne doğru yapılan, 30 derecelik yani aşağı doğru değilde hafif buruna doğru yapılan birinci perdeden sonra, aynı köpükleme işlemi yapılıp ikinci perdede ters tıraş yapılmalıdır. Her zaman tersten önce 30 derecelik dediğim tıraş yapınız.Ters sakal almaktan kaçının, gerekirse 2 perde traş olabilirsiniz.
Korunaklı yapı? Bunun konuyla ne alakası var? Bahsettiğin yapı (adı her neyse) jiletle ne alakası var?Aletin korunaklı yapıya sahip olmasından dolayı agresif yaprak jilet yerleştirilmiş. Eğer ki bu korunaklı yapıya rağmen kesiklerden korkuluyorsa orta düzey bir yaprak jilet yerleştirilebilir ama bu cihaz agresif olmadığından tavsiye etmiyorum.
Haklısın, ustura kullanan ben ilk defa tıraş aleti görüyorum. Başlığın ne alakası mı var? Yeni başlayan birine kapalı taraklı bir tıraş aleti önermelisin ve bu alet yaklaşık 30-40 derecelik açıyla cilde temas etmeli ki yeni başlayan birinin suratını kazımasın.Ayrıca başlığın taraklı olup olmaması ne alaka? Sen ilk defa klasik tıraş aleti görüyorsun sanırım.
İlginç. Bir yaşıma daha girdim.Tersten almaya karşı çıkan ilk defa birisi gördüm.
Kullanıcının berberi cildinin özellikle tahriş olabileceğinden bahsediyor. Hassas bir cildinin olduğunu hepimiz anladık. Bunu hâlâ nasıl savunabiliyorsun?Sakalın çıkış yönüne doğru yapılan, 30 derecelik yani aşağı doğru değil de hafif buruna doğru yapılan birinci perdeden sonra, aynı köpükleme işlemi yapılıp ikinci perdede ters tıraş yapılmalıdır. Her zaman tersten önce 30 derecelik dediğim tıraş yapınız.
Sen kullan, sonra biz deneyelim. O açıyı ve acıyı hissetmeden olmaz.Bunu al kullan, ben de kullanmayı düşünüyorum:
![]()
Tersten almaya karşı çıkan ilk defa birisi gördüm. Sakalın çıkış yönüne doğru yapılan, 30 derecelik yani aşağı doğru değil de hafif buruna doğru yapılan birinci perdeden sonra, aynı köpükleme işlemi yapılıp ikinci perdede ters tıraş yapılmalıdır. Her zaman tersten önce 30 derecelik dediğim tıraş yapınız.