Sakal nasıl çıkabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YunaUK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 202
  • Etiketler Etiketler
    nasıl sakal
Köse olabilirsin. Ailenin sakal durumu nasıl?

Babamın sakaları o kadar fazla sayılmaz yine sakaları var, dayılarımın sakaları babama göre biraz daha fazla ayrıca Trendyol vb'de satılan sakal cıkardığı iddia eden serumları önerir misiniz genel olarak?

Genetiğinde yoksa özel medikal işlemler dışında çıkarman mümkün değil. Kökleri kısa süreliğine aktif yapan ve devamlı kullanımda çıkmasını sağlayan jelimsi ilaçlar var ancak bunlar hem pahalı hem sürekli kullanım istiyor.

Medikal işlemleri de araştırmıştım ama sakal ektirmek bana göre riskli gözüktüğü icin yaptırmak istemedim, tekrardan teşekkür ederim ayrıca eczanede ya da Trendyol'da satılan sakkal cıkardığı iddia eden serumları önerebilir misiniz genel olarak?

Genetikle ilgili bir durum. Daha derine inilirse konu uzar. Yaşınız kaç? Sarımsak saçkırana iyi geliyor ama sakal olarak bilgim yok. Genel olarak yaşıtlarınızdan geri olduğunuzu düşünüyorsanız endokrin doktoruna gidebilirsiniz. Kendimden örnek vereyim benim sakallar falan normal. Çok gür değil. Benim dayım da öyle. Benim oğlanlar ise bana göre daha tabiri caizse daha kıllı olacaklar. Adamların dayısı kıllı 🤣

Anladım teşekkür ederim yaşımı direkt burada acıklamak istemiyorum ama yaşıtlarımın yanında kücük çocuk gibi kalıyorum, bunun dışında Trendyol ya da eczanede de satılan sakal cıkardığını iddia eden serumları önerebilir misiniz genel olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eczane neyse ama internet üzerinden sakın o tip ürünler almayın.

Eczanelere sordum, Minoxil önerdiler. Minoxil ise internet baktığımda sadece saç icin diyorlar, sakal icin kulanan cok olmamış, yine kararsız kaldım açıkçası, yaşıtlarımın yanında çocuk gibi kalıyorum, muhtemelen Trendyol'dan 1 tane alıp deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı Alt