ggbye

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Bursa
Böyle bir zihniyet nasıl olabilir? 35-40 derece havada su arayan bir can, diğer yanda suyuna benzin karıştıran bir cani. Bunu yapan kişi nasıl bulunur? Nereye gidiyoruz, nasıl bir zaman içerisindeyiz? Kendini ifade edemeyen, muhtaç bir varlığa neden bu yapılır? Böyle insanların amacı ne? Bir canlıya niye zarar verirsin? Ne bunu yapan kişinin hakkı?

Nasıl bulunur söyleyeyim mi? Şöyle bir ilan asacaksın "bu köpeğin suyuna benzin koyan kişi, sen ****** *********". O kişi zaten kendini bildiği için gururuna yediremez bu ilana da saldırır.

Ben de Sakarya'da yaşıyorum. Daha dün bahçede bebek kedilere mama ve su koyduğum kaplarımı attılar. İdrar ve dışkı kokuyormuş diye. Kediler insanlardan daha temiz, onu bilmiyorlar tabii. O yüzden şaşırmadım. Bunlar acı çekerek ölürler diye umuyorum.

Bunlar insanin suyunuda benzin dökerler. Bir insanin karekterini hayvanlara davranisiyla anlayabilirsiniz. Özellikle kedi ve köpek sevmiyen kacan onlara bir ekmek parcasi vermekten bile huzursuz olan yaratiklardan her sey beklerim tecrubeyle sabittir. Nasil bir haysiyetsizlik onursuzluk namussuzluk bu. Bunu yapani tutacan benzin icerecen sadece yine akli basina gelmez tabii ki.

Karşısına da kamera koy, saldıranı al benzin dök yak.
Yakalansa adli kontrol, sen öyle bir şey yapsan. Direk içeri, ateş vursan bile, burunları yanmaz onların.

Nasıl bulunur söyleyeyim mi? Şöyle bir ilan asacaksın "bu köpeğin suyuna benzin koyan kişi, sen ****** *********". O kişi zaten kendini bildiği için gururuna yediremez bu ilana da saldırır.
Gurur mu? Sence nasıl bi tip? Savunmazsız ve su isteyen bir canlıya böyle yapan insan dışı varlığın gururu mu olur? Gururunu .... onun. Şeytanın evlatları bunlar. Anası babasında suç. Yapıp atıyor ... lerini böyle canlar yanıyor.

Bunlar insanin suyunuda benzin dökerler. Bir insanin karekterini hayvanlara davranisiyla anlayabilirsiniz. Özellikle kedi ve köpek sevmiyen kacan onlara bir ekmek parcasi vermekten bile huzursuz olan yaratiklardan her sey beklerim tecrubeyle sabittir. Nasil bir haysiyetsizlik onursuzluk namussuzluk bu. Bunu yapani tutacan benzin icerecen sadece yine akli basina gelmez tabii ki.
Gelmez, kendini boşa harcarsın. Yapsın bulsun polis, atsın köpek kafesine, yedirsin köpek mamasını haftada 1 su versin oda çamurlu. Bak bakıyım bir daha hayvana eziyet ediyorlar mı? Hindistan gibi oturup tapmazlar ise bişey bilmiyorum.

Son düzenleme:
Yakalansa adli kontrol, sen öyle bir şey yapsan. Direk içeri, ateş vursan bile, burunları yanmaz onların.

Gurur mu? Sence nasıl bir tip? Savunmazsız ve su isteyen bir canlıya böyle yapan insan dışı varlığın gururu mu olur? Gururunu... Onun. Şeytanın evlatları bunlar. Anası babasında suç. Yapıp atıyor... Lerini böyle canlar yanıyor.

Gelmez, kendini boşa harcarsın. Yapsın bulsun polis, atsın köpek kafesine, yedirsin köpek mamasını haftada 1 su versin oda çamurlu. Bak bakayım bir daha hayvana eziyet ediyorlar mı? Hindistan gibi oturup tapmazlar ise bir şey bilmiyorum.

Kondomun bedava olması gerektiğini düşünüyorum.