Köpeğin ölümü üzücü fakat Sakarya'da çok ama çok ciddi bir sokak köpeği problemi mevcut. Belediyenin yapmadığını vatandaşlar kendileri yapmak zorunda kalıyor. Açıkçası isteyerek öldürdüklerini düşünmüyorum.

Özellikle Sakarya'nın yazlık yerlerinde bu köpekler sürü halinde geziyorlar. Tek yakaladıkları insanlara saldırıyorlar. Her ne kadar hoş olmasa da insanlar bu şekilde çözüm bulmaya çalışıyor.
Bu nasıl söylem hocam? Ne hakla Allah'ın verdiği canı alıyorsun? Suya benzin katmak nasıl istemeyerek yapılacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu nasıl söylem hocam? Ne hakla Allah'ın verdiği canı alıyorsun? Suya benzin katmak nasıl istemeyerek yapılacak.
Belli ki konuya çok uzaksın. Burada yaşanılanları bilip bilmeden kendi kendine konuşma. Yarın çoluğun çocuğun bir yerini koparsalar yıllarca ona sen mi bakacaksın?

Belli ki konuya çok uzaksın. Burada yaşanılanları bilip bilmeden kendi kendine konuşma. Yarın çoluğun çocuğun bir yerini koparsalar yıllarca ona sen mi bakacaksın?
Önce videoyu izle, köpek daha yavru ve bu çözüm değil. Üstelik sen ve senin gibiler kendinizi ne sanıyorsunuz? Bir canı almak senin veya başka kulun haddi değil. Saldırgan köpekler var, saldırgan insanlar da var. Suyuna benzin katılıyor mu? Belediye alıp barınağa yerleştirip bakmak zorunda, orda işkence etmek kötü koşullarda bakmak zorunda değil.

Belediye alıp barınağa yerleştirip bakmak zorunda, orda işkence etmek kötü koşullarda bakmak zorunda değil.
Belediyelerin görevi sokağa atılmış köpeklere bakmak değil, onları bizden uzak tutmak. Ayrıca sokağa salınan köpekler durmadan üçer beşer ürüyor. Ülkede ki sokak köpeği sayısı milyonlara ulaşmış durumda. Ben niye vergimle bana faydası olmayan barınaklara sırf senin romantizmin yüzünden para ödeyeyim?

30 yıldır sakarya'da yaşıyorum. O yapay zeka videolarından ibaret değil hayat, şu an sokakta duran gariban köpeğin sana saldırma ihtimali herhangi birinin kafayı kırıp seni öldürme ihtimalinden daha düşüktür. Hayal dünyasında yaşamayın. Aciz hayvanlara mı gücünüz yetiyor? Belediye planlamayı yapamıyorsa çözüm öldürmek mi? Siz ne hakla Allah'ın verdiği canı alıyorsunuz bu ne cüret?

Köpek toplulukları varsa belediye kısırlaştıracak. BMW'ye binmek belediyecilik değil, iş yapacak iş. Çoluk çocuğa yıllardır tecavüz ediyorlar sesiniz çıkmıyor. 8 yılda 1 tane haber var köpek saldırdı diye onu da önümüze sürüp sürüp duruyorsunuz.

Belediyelerin görevi sokağa atılmış köpeklere bakmak değil, onları bizden uzak tutmak. Ayrıca sokağa salınan köpekler durmadan üçer beşer ürüyor. Ülkede ki sokak köpeği sayısı milyonlara ulaşmış durumda. Ben niye vergimle bana faydası olmayan barınaklara sırf senin romantizmin yüzünden para ödeyeyim?
Senin vergine mi kaldık ki biz üstten üstten konuşuyorsun, bir de senin verginle gençlik partileri yapıyorlar. Allah'ın garip kullarına para gidince mi olay oluyor? Konuşmaya değmezsin.

Hayvanları küçüklükten severim. Özellikle köpek, kedi, kuşlar. Bu zulmü yapanlar kolay can veremesin.

30 yıldır Sakarya'da yaşıyorum. O yapay zeka videolarından ibaret değil hayat, şu an sokakta duran gariban köpeğin sana saldırma ihtimali herhangi birinin kafayı kırıp seni öldürme ihtimalinden daha düşüktür. Hayal dünyasında yaşamayın. Aciz hayvanlara mı gücünüz yetiyor? Belediye planlamayı yapamıyorsa çözüm öldürmek mi? Siz ne hakla Allah'ın verdiği canı alıyorsunuz bu ne cüret?
Ben de 21 yıldır yaşıyorum. Neyin ne olduğunun herkes farkında. Dediğim gibi, bu kadar romantiksen, sahiplenip evinde besleyebilirsin.
Köpek toplulukları varsa belediye kısırlaştıracak. BMW'ye binmek belediyecilik değil, iş yapacak iş. Çoluk çocuğa yıllardır tecavüz ediyorlar sesiniz çıkmıyor. 8 yılda 1 tane haber var köpek saldırdı diye onu da önümüze sürüp sürüp duruyorsunuz.
Sesimizin çıkmadığını nereden biliyorsun? Bugün ülkede manşet olmuş hangi tecavüz haberine karşı topyekün birlik olunmuyor. Kendi kendine konuşuyorsun yine.
Senin vergine mi kaldık ki biz üstten üstten konuşuyorsun,
Ne kadar vergi ödediğimi biliyor musun da konuşuyorsun acaba?