Sakin oyun önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Köroğlu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 607
  • Etiketler Etiketler
    oyun

Köroğlu 1

Uzman
Yer
Bolu
Ekran kartını değiştirdim ama ufak bir sorunum var. Oynayacak oyun bulamamak. Daha doğrusu sakin oyun bulamamak. God of War'ı bitirdim, Spider-Man'i bitirdim, şimdi God of War: Ragnarok ve The Last of Us Part 1'i oynuyorum. Ama şöyle bir şey var. Ben artık vahşet görmek istemiyorum. En azından bir süre. Bana böyle sakin, ponçik, kafa dağıtmalık bir şeyler önerir misiniz?

Sistem
  • İşlemci: Intel Core i5 4590S
  • Ekran kartı: RX 570 4 GB
  • RAM: 16 GB DDR3
  • Boş Yer: 343 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Farming Simulator, ETS/ATS, Car Mechanic 2021 veya başka simülasyon oyunları kafa dinlemek için muazzam.

Ben şahsen stardew ve warband oynarken çok sakin ve boş kafa ile takılıyorum. Warband bilmiyorsanız öğrenmesi falan o savaşlar ne kadar sakin geçer bilemem ama öneririm.

İfadeler: xrs
İndiriyorsun Retrowave World, arkaya en istediğin şarkıyı açacaksın ve keyfine bakacaksın.

Yeni çıktı. South of Midnight. Çok sevdim. Chill şekilde oynayabiliyorum. Zorlanmak istemiyorsan kolay mod + yön yardımlarını aç ve hikayenin tadını çıkar. Game Pass'te var.

Ya da daha ponçik bir şey istersen Planet of Lana. Kesinlikle bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…