Detaylar
Kim cevapladı?Efendim? Left 4 dead zombi oyunu değil miydi?
Aksini söylemedim. Evet kafa dağıtmalık oyun.
Talha Yiğit
Yetkin
Assetto + S2000 modu bir de uzun soluklu bir map aragazın keyfine vararak sürmek veya tapa gaz veya veya slowly piyasa şeklinde
.
Bir arkadaş farming yazmış 1450 saat farming tecrübesi olan biri olarak başlangıçta yabancılık çekebilirsin yani canın sıkılabilir işi yaparken. Bir bilen arkadaşınla oynarsan veya bir rehberden yardım alırsan çok zevkli oluyor. Oyunda bug yok fakat abartırsan misal; üst üste atılan paletler uçmaya başlıyor veya remorku sağa sola oynatıyor. Aynı şey ormancılık içinde geçerli. FS17'den sonra batma modları çok gelişti ve bir sürü gerçekçi modda geldi 19-22-25 için modlarla gerçekçi hale bürünüyor.
Sistem konusunda Assetto ve farming 25'e kadar (25'i hiç oynamadım bilmiyorum.) 1080p yüksek ayarlarda sıkıntı yaşatmaz.
Bir arkadaş farming yazmış 1450 saat farming tecrübesi olan biri olarak başlangıçta yabancılık çekebilirsin yani canın sıkılabilir işi yaparken. Bir bilen arkadaşınla oynarsan veya bir rehberden yardım alırsan çok zevkli oluyor. Oyunda bug yok fakat abartırsan misal; üst üste atılan paletler uçmaya başlıyor veya remorku sağa sola oynatıyor. Aynı şey ormancılık içinde geçerli. FS17'den sonra batma modları çok gelişti ve bir sürü gerçekçi modda geldi 19-22-25 için modlarla gerçekçi hale bürünüyor.
Sistem konusunda Assetto ve farming 25'e kadar (25'i hiç oynamadım bilmiyorum.) 1080p yüksek ayarlarda sıkıntı yaşatmaz.
Özellikle Instagram üzerinde Cozy Games paylaşana yerli kanallar var. Bunları takip edebilirsiniz.
Spesifik isim veremiyorum, bir ara takip ederdim. Şu an etmiyorum. Bu kanallar birazcık da sponsorluk öveceğim diye masa alanları vb. görsellerini paylaşıyor. Başta hoş gözükse de kişisel düşüncem bir içerik üreticisi hayatını içeriğinin önüne pek taşımamalı. Bu bir yerden sonra o ürünlere ulaşamayanlar için içerik üreticisiyle de arasında bir duvar olduğunu hissettiriyor. Böyle düşünmeseler bile makyaj malzemelerimi tanıtıyorum tarzı içerik üreticilerine de ucundan benziyorlar. Bana çok rahatsız edici geliyorlar bilemiyorum. Neyse konumuz bu değil.
Bunu ücretsiz dağıtmışlardı. Kamera açısı falan kötü. Ama oyun alamam diyorsan şu anlık bakılabilir.
Bütçemi aşar diyorsan Fanatical bundlelarına da bakabilirsin. Buralarda bolca indie oyunu, toplu alımda oyun başı Steam indiriminden daha uyguna alabilirsin.
Son olarak Tony Hawk oyunlarına bakabilirsin.
www.myabandonware.com
Spesifik isim veremiyorum, bir ara takip ederdim. Şu an etmiyorum. Bu kanallar birazcık da sponsorluk öveceğim diye masa alanları vb. görsellerini paylaşıyor. Başta hoş gözükse de kişisel düşüncem bir içerik üreticisi hayatını içeriğinin önüne pek taşımamalı. Bu bir yerden sonra o ürünlere ulaşamayanlar için içerik üreticisiyle de arasında bir duvar olduğunu hissettiriyor. Böyle düşünmeseler bile makyaj malzemelerimi tanıtıyorum tarzı içerik üreticilerine de ucundan benziyorlar. Bana çok rahatsız edici geliyorlar bilemiyorum. Neyse konumuz bu değil.
Bunu ücretsiz dağıtmışlardı. Kamera açısı falan kötü. Ama oyun alamam diyorsan şu anlık bakılabilir.
Bütçemi aşar diyorsan Fanatical bundlelarına da bakabilirsin. Buralarda bolca indie oyunu, toplu alımda oyun başı Steam indiriminden daha uyguna alabilirsin.
Son olarak Tony Hawk oyunlarına bakabilirsin.
Abandonware games developed by Neversoft Entertainment, Inc. - My Abandonware
List of all abandonware games originally developed by Neversoft Entertainment, Inc., between 1996 and 2006.
@Köroğlu, düşündürücü atmanda ki sebep ne? Oyun tavsiyesi istemişsin verdik. Vermeye miydik Squid Game?
Bazım şeylerin sarıp sarmaması kişiden kişiye göre değiştiği için. Yani bazen başkalarının mis gibi kafa dağıttığı oyun senin kafanı dağıtmayabiliyor. Misal ben Dead Cells'te yardımcı moddan ölünce en başa dönmeyi kapatıp, müzik açıp savaşmayı seviyorum. Ama sevmeyende var. Ben kafamdaki düşünceyi basıyorum. Fikrim olmayanlara yardımlarına teşekkür olarak like atıyorum. Arada da bir şeyler basmayı atmayı unutuyorum.
Bu tarz müzik eşliğinde oyun seviyorsan Vampire Survivors ve benzerlerini de öneririm. Şu an sistemimde yüklü ve arada oynadıklarımı attım. Daha böyle bir sürü oyun var. Gamepad ile otomatik aim, saldırı ayarlayıp bunları oynamanı öneririm. Yaratık kestiğinden ucundan vahşet var. Ama ana odağı güç fantezisiz ve seçtiğin eşyalar olduğundan, müzik eşliğinde gayet sakin kafayla da oynanıyor. Aşağıda önerdiğim liste dışında Türkü, Türk sanat müziği vb. eşliğinde bile oynamışlığım var.Bazım şeylerin sarıp sarmaması kişiden kişiye göre değiştiği için. Yani bazen başkalarının mis gibi kafa dağıttığı oyun senin kafanı dağıtmayabiliyor. Misal ben Dead Cells'te yardımcı moddan ölünce en başa dönmeyi kapatıp, müzik açıp savaşmayı seviyorum. Ama sevmeyende var. Ben kafamdaki düşünceyi basıyorum. Fikrim olmayanlara yardımlarına teşekkür olarak like atıyorum. Arada da bir şeyler basmayı atmayı unutuyorum.
Ben de genelde sakin müzikler açıp bu oyunları oynuyorum. Aşağıdaki liste favorim.
Bu tarz müzik eşliğinde oyun seviyorsan Vampire Survivors ve benzerlerini de öneririm. Şu an sistemimde yüklü ve arada oynadıklarımı attım. Daha böyle bir sürü oyun var. Gamepad ile otomatik aim, saldırı ayarlayıp bunları oynamanı öneririm. Yaratık kestiğinden ucundan vahşet var. Ama ana odağı güç fantezisiz ve seçtiğin eşyalar olduğundan, müzik eşliğinde gayet sakin kafayla da oynanıyor. Aşağıda önerdiğim liste dışında Türkü, Türk sanat müziği vb. eşliğinde bile oynamışlığım var.
Ben de genelde sakin müzikler açıp bu oyunları oynuyorum. Aşağıdaki liste favorim.
Vahşet çok gerçekçi olmayınca o kadar rahatsız etmiyor. Mesela God of War ve Dead Cells arasındaki fark gibi.