Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Aşağıdaki gibi bir kitaplık aldım, üstünde kitaplarım, yazıcı ve birkaç tane LEGO var. Çok sallanıyor, sağlam gibi de gelmedi. Sallanmasını biraz engellemek için ne yapabilirim?
Eki Görüntüle 222697
Alt ve üst rafların arkasına rafların genişliğinde ve uzunluğunda profil vidala. Hem görüntüyü bozmazsın hem daha sağlam olur.
Hocam bu tür ucuz kitaplıkların kaynak yerleri çok zayıf, ondan da sallanıyor olabilir. Ben de alacaktım ama bu sebeplerden tercih etmedim. Yani biraz uç bir tavsiye ama yine de mümkünse daha iyi kaynak attırın eğer böyle bir sorun varsa.
Malzeme de ince bu kitaplıkta, o yüzden sağlam değil.
25457
Uzman
Alt ve üst rafların arkasına rafların genişliğinde ve uzunluğunda profil vidala. Hem görüntüyü bozmazsın hem daha sağlam olur.
Aparat alıp duvara sabitlesem nasıl olur?Hocam bu tür ucuz kitaplıkların kaynak yerleri çok zayıf, ondan da sallanıyor olabilir. Ben de alacaktım ama bu sebeplerden tercih etmedim. Yani biraz uç bir tavsiye ama yine de mümkünse daha iyi kaynak attırın eğer böyle bir sorun varsa.
O da bir yöntem de bence çok mantıklı değil ya.
- Makaleler
- 3
Adı ne bilmiyorum ama şu kitaplık arkasında olan ince levha zımbırtısından alıp kullanabilirsiniz. Çapraz kısım var ama ister istemez oynuyor belli.