erdym

Üstün
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Yeni eve geçtim ve kendime küçük bir odayı özel alan gibi ayarlıyorum fakat bilgisayar masamın uzunluğundan kaynaklı yazıcı masasını küçük almam gerekiyordu ve tipi masama bire bir benzediği için şu masadan aldım.

1765637020026.webp

Masa ortadaki desteklerden dolayı sağ sola en ufak sallanma yapmazken ileri geri çok fazla sallanıyor ve ben bu masada baskı almaya çalıştığımda yazıcı "salıncaktaki çocuk" misali masayı sallamaya başlıyor. Duvarı delmeden bu masayı sabitlemenin bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazıcı zaten büyük model olduğundan malzemelerle 20-25 kg arası hocam. Üretici zaten 25 kg maksimum diye belirtmişti.

Duvarı delemiyorum maalesef, küçük oda da duvara çizim yapmama izin verildi fakat internet dışı çivi bile çakamıyorum :(
Hocam agirlik olmasi lazim sabit durmasi icin veya duvarin tam kosesine koy diger tarafada destekliyici bir seyler koy sallanmaz. Ama masa zaten pek guven vermiyor zaten.

Hocam agirlik olmasi lazim sabit durmasi icin veya duvarin tam kosesine koy diger tarafada destekliyici bir seyler koy sallanmaz. Ama masa zaten pek guven vermiyor zaten.

Yani yazıcı Plus modeli olduğundan epey bir ağır zaten fakat yatak motoru o kadar hızlı hareket ediyor ki bir yerden sonra masayla senkron oluyorlar.