Kasaya ellemekten çekiniyor musun? Elini toprağa bastırıp statik elektriği atsan, sonra kasayı ellesen sıkıntı olmayacak. Ama her şeyden önce PSU şarteli 0 konumunda olmalı. Anakarttaki bütün kabloları çıkartıp yeniden takmak gerekli.
PSU'nun markası neydi kanka? Ucuz PSU'lar genelde sorun çıkarmaya başlıyor 2-3 yıllık kullanımın ardından. Kaliteli bir PSU'ya geçersen böyle sorunlar yaşamazsın diye düşünüyorum. Bağlantı noktalarında da sorun olabilir, anakarta bağlanan bazı parçaların bağlantısı düzgün değilse de olur. Özellikle PSU ve RAM'ler de sıkıntı varsa bu dediğin şey olur.
Kasaya ellemekten çekiniyor musun? Elini toprağa bastırıp statik elektriği atsan, sonra kasayı ellesen sıkıntı olmayacak. Ama her şeyden önce PSU şarteli 0 konumunda olmalı.
Kablolar temassızlık yapıyor diye düşünüyorum. Önce 24 pin kablosunu yani PSU'dan anakarta giden kabloyu sök tak yap. YouTube videolarından izleyerek yaparsın. Bir saniye bulursam atayım.
PSU'nun markası neydi kanka? Ucuz PSU'lar genelde sorun çıkarmaya başlıyor 2-3 yıllık kullanımın ardından. Kaliteli bir PSU'ya geçersen böyle sorunlar yaşamazsın diye düşünüyorum. Bağlantı noktalarında da sorun olabilir, anakarta bağlanan bazı parçaların bağlantısı düzgün değilse de olur. Özellikle PSU ve RAM'ler de sıkıntı varsa bu dediğin şey olur.