Winner
Üstün
Hocam hiç sallamasam bir şey olur mu? Sallayınca kapanıyor çünkü.Sonra ATX 24 Pin kablosunu söküp yeniden tak. Sökmek biraz zorlayıcı.
Kara büyü mü yapıldı acaba.
Hocam hiç sallamasam bir şey olur mu? Sallayınca kapanıyor çünkü.Sonra ATX 24 Pin kablosunu söküp yeniden tak. Sökmek biraz zorlayıcı.
Kara büyü mü yapıldı acaba.
Kanka panik yapma sakin ol. Patlamaz bilgisayarın, PSU'da arıza vardır arkadaşın dediği gibi.Hocam şaka gibi şimdi ise kapanmıyor. Geçen günlerde denediğimde her salladığımda kapanırdı.
Sallanırken kapanma videosu var mı? Hiç rastlamadım çünkü böyle bir şeye.Hocam hiç sallamasam bir şey olur mu? Sallayınca kapanıyor çünkü.
Sistem özellikleri nedir? Şöyle şey de olabilir, anakart kasanın metaline direkt temas ediyor olabilir mi?Sallanırken kapanma videosu var mı? Hiç rastlamadım çünkü böyle bir şeye.
Hocam 2 ay dayanır mı? Sınav üzeri nereden yeni PSU alırım bütçem yok.Kanka panik yapma sakin ol. Patlamaz bilgisayarın, PSU'da arıza vardır arkadaşın dediği gibi.
RTX 4060Sistem özellikleri nedir? Şöyle şey de olabilir, anakart kasanın metaline direkt temas ediyor olabilir mi?
Hocam kasada hiçbir şeye ellemedim.Sistem özellikleri nedir? Şöyle şey de olabilir, anakart kasanın metaline direkt temas ediyor olabilir mi?
Kasaya ellemekten çekiniyor musun? Elini toprağa bastırıp statik elektriği atsan, sonra kasayı ellesen sıkıntı olmayacak. Ama her şeyden önce PSU şarteli 0 konumunda olmalı. Anakarttaki bütün kabloları çıkartıp yeniden takmak gerekli.Hocam 2 ay dayanır mı? Sınav üzeri nereden yeni PSU alırım bütçem yok.
RTX 4060
i5 13400F
MSI anakart.
Hocam kasada hiçbir şeye ellemedim.
PSU'nun markası neydi kanka? Ucuz PSU'lar genelde sorun çıkarmaya başlıyor 2-3 yıllık kullanımın ardından. Kaliteli bir PSU'ya geçersen böyle sorunlar yaşamazsın diye düşünüyorum. Bağlantı noktalarında da sorun olabilir, anakarta bağlanan bazı parçaların bağlantısı düzgün değilse de olur. Özellikle PSU ve RAM'ler de sıkıntı varsa bu dediğin şey olur.Hocam 2 ay dayanır mı? Sınav üzeri nereden yeni PSU alırım bütçem yok.
Hocam kablolardan hiç anlamam.Kasaya ellemekten çekiniyor musun? Elini toprağa bastırıp statik elektriği atsan, sonra kasayı ellesen sıkıntı olmayacak. Ama her şeyden önce PSU şarteli 0 konumunda olmalı.
Kablolar temassızlık yapıyor diye düşünüyorum. Önce 24 pin kablosunu yani PSU'dan anakarta giden kabloyu sök tak yap. YouTube videolarından izleyerek yaparsın. Bir saniye bulursam atayım.
Hocam bilmiyorum ki PSU hakkında hiçbir bilgim yok.PSU'nun markası neydi kanka? Ucuz PSU'lar genelde sorun çıkarmaya başlıyor 2-3 yıllık kullanımın ardından. Kaliteli bir PSU'ya geçersen böyle sorunlar yaşamazsın diye düşünüyorum. Bağlantı noktalarında da sorun olabilir, anakarta bağlanan bazı parçaların bağlantısı düzgün değilse de olur. Özellikle PSU ve RAM'ler de sıkıntı varsa bu dediğin şey olur.