Detaylar
Kim cevapladı?Sorunuzu anlamadım. Modem hangi odada? Kabloyu modeme mi bağlıyorsunuz yoksa evde modemden duvara bağlı bir altyapı mı var?
wenJa97
Uzman
Sorunuzu anlamadım. Modem hangi odada? Kabloyu modeme mi bağlıyorsunuz yoksa evde modemden duvara bağlı bir altyapı mı var?
Şu anda modem benim bulunduğum odada. DSL kablosunu buradaki prize taktığımda internet hızım 20 Mbps civarında oluyor. Ancak aynı işlemi salondaki prizde yaptığımda hızda herhangi bir sorun yaşamıyorum.
Priz dediğim attığım görseldeki şey. Ne deniliyor bilmiyorum.
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 3
- Makaleler
- 5
Ev içindeki hatta sorun var gibi sanki elektrikçiye danışın.
Heineken
Uzman
- Makaleler
- 1
Hocam grancrest'in dediği gibi tesisatçılar hata yapmış olabilir, en rahatı birkaç metrelik uzun bir kablo alıp kullanmak.Şu anda modem benim bulunduğum odada. DSL kablosunu buradaki prize taktığımda internet hızım 20 Mbps civarında oluyor. Ancak aynı işlemi salondaki prizde yaptığımda hızda herhangi bir sorun yaşamıyorum.
Priz dediğim attığım görseldeki şey. Ne deniliyor bilmiyorum.
Heineken
Uzman
- Makaleler
- 1
Yani her telefon prizi aynı hız vermemekte doğru mu anladım? Peki diğer odaya göre daha yavaş olmasının nedeni kablo kalitesi midir veya yanlış bir bağlantı mı?
Birçok şeyden dolayı olabilir hocam, kesin bir cevap veremeyiz.
Son düzenleyen: Moderatör:
wenJa97
Uzman
Hayır, oda değiştirdim. Kablo çekmemek içinde buradaki prizi kullandım.Yanlış bağlantı değil parazit veya temassızlık olabilir. Modem yeri değiştirme sebebiniz Wi-Fi çekim gücü mü?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-