Lunar kullanın. Ayrıca FPS boost kısmına pek inanmayın, donanımınız neyi kaldırıyorsa onu oynayabilirsiniz. FPS göstergesine 300 yazması çok bir şey değiştirmiyor. Geçmişte bir tane istemci böyle bir yalan yapıp FPS'i 1400 falan gösteriyordu
Bunlar arasından Lunar iyidir. FPS boost için Sodium kullanan modpacklere bakabilirsiniz. Modrinth'deki Fabulously Optimized paketini kullanıyorum ben genelde.
Bunlar arasından lunar iyidir. FPS Boost için sodium kullanan modpacklere bakabilirsiniz. Modrinth'deki fabulously optimized paketini kullanıyorum ben genelde.
Sadece optimizasyon ayarı yapıyor, PvP için bir özelliği yok. Zaten PvP için ne özelliği eklenebilir ki? Anca ekranda hangi tuşa basıldığını gösteren kozmetik vs. daha fazlası hileye girer.
Alternatif olarak feather Client'e bakabilirsin. Kendi modlarınıda yükleyebiliyorsun. Bende daha yüksek FPS veriyor. Şu ankilerden. Lunar>salwyrr>badlion. Ama arada 5-10 FPS ya fark eder ya fark etmez.
Bunlar arasından lunar iyidir. FPS Boost için sodium kullanan modpacklere bakabilirsiniz. Modrinth'deki fabulously optimized paketini kullanıyorum ben genelde.