ZeGoUs

Uzman
Uncharted 4'ü ilk defa oynadım ve eski oyunlarını da oynamak istiyorum. Zamanında PS3'üm varken oynamıştım ancak bitirmemiştim. PS4 için çıkan remastered sürümünde eski oyunların da dublajı var mış. PS4 emülatörü kullanmak mı daha iyi olur yoksa altyazı ile PS3 emülatörü mü daha iyi olur?

Uncharted 4'ü ilk defa oynadım ve eski oyunlarını da oynamak istiyorum. Zamanında PS3'üm varken oynamıştım ancak bitirmemiştim. PS4 için çıkan remastered sürümünde eski oyunların da dublajı var mış. PS4 emülatörü kullanmak mı daha iyi olur yoksa altyazı ile PS3 emülatörü mü daha iyi olur?
PS4 emülatörü tam oturmadı diyorlar. Bloodborne oyununu güzel açıyor diyorlardı bir ara. Bir de PS3 emülatörü ile oynayacaksanız CPU'da AVX-512 desteği olması fayda sağlıyor.

Ben de Ryzen 5 5600 ve RTX 4060 Ti var. Uncharted 1, 30 FPS oynatiyordu eskiden. 30'du ama kasmiyordu. Akici 30 diye bir tabir varya, oyleydi yani. Loseless Scaling denemedim. Belki 60 ya da 90 FPS olurdu oyle.

PS4 Emülatörü hala oturmadı. RPCS3 ile oynayabilirsin anca. O da 3 oyun da 'İngame'. 1'nci oyun rahatlıkla oynarsın, ama 2 ve 3'ncü oyunların bazı anları 10-15 fps aralığında. O yüzden işlemcinin çok iyi olması gerek.
Ben de Ryzen 5 5600 ve RTX 4060 Ti var. Uncharted 1, 30 FPS oynatiyordu eskiden. 30'du ama kasmiyordu. Akici 30 diye bir tabir varya, oyleydi yani. Loseless Scaling denemedim. Belki 60 ya da 90 FPS olurdu oyle.
Uncharted 1 bayağı düzeldi. İ5 12. Nesil işlemci ile gayet iyi oynanılıyor, 50-60 FPS bazen görüyordum. Ama 2 ve 3'üncü oyun bayağı sıkıntı. Loseless Scaling işe yaramıyor diye biliyorum.