Bence bilek hakkı değil, rakip yoktu. Çünkü Galatasaray'a karşı bir tek Beşiktaş yenildi. Fenerbahçe 3 kere eşleşmesine rağmen bir top oynayamadı.

Yok şu anlamda dedim.
1952 öncesi (öyle bir konuydu) şampiyonlukları sayarak "biz 5 yıldızız" diyorlar ya gslilere ilk 4 yıldızlı takım biziz diye. Şimdi mücadele ederek 5 yıldız olduk. Bakalım bu sefer ne diyecekler?

(Tahminimce göbeklilerin çoğu GS'ye sallamaya başlamış bile.)

Türkiye'nin Bayern Münich'i oldular bile. Bir Trabzonsporlu olarak bu sezon Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemiştim.

Yok şu anlamda dedim.
1952 öncesi (öyle bir konuydu) şampiyonlukları sayarak "biz 5 yıldızız" diyorlar ya gslilere ilk 4 yıldızlı takım biziz diye. Şimdi mücadele ederek 5 yıldız olduk. Bakalım bu sefer ne diyecekler?

(Tahminimce göbeklilerin çoğu GS'ye sallamaya başlamış bile.)

Fenerbahçe artık yani hocam bir Beşiktaşlı olarak bırakın Galatasaray'ı yenmeyi tarihin en kötü beşiktaşına karşı bir galbiyet alamadılar. Adamlar bir derbi maçı önemli maç kazanamadılar halen belli kesim Ali koçu savunuyor yapı var diyor falan filan. Beşiktaş bir sezon içinde kaç yönetim kurulu başkan değiştirdi sayması bıraktım adamlar halen Ali koç seviciliği yapıyor.

Fenerbahçe kendi hatalarıyla gitti şampiyonluğu verdi, biz neye verdik ben onu da çözemedim. Köyün delisi gibi tüm hedef maçları alıp küçük tümseklerde takır takır puan bıraktık.