Tebriklerler. Şahsen öyle bir takım tutmuyorum sadece meraktan soruyorum neden böyle maç kazanıldığında veya kupa kazanıldığında sürekli olarak sokaklarda absürt derecede korna çalış bağırıp çağrılıyor? Yani bu işin gerekliliği bu mu? Düzgün bir şekilde kutlama yapmak yerine insanları rahatsız etmek mi? Garip.
Detaylar
Kim cevapladı?Pluxy01
Becerikli
Şöyle bi 2-3 sezon şampiyonluk detoksu iyi gelir ya.
0xraptoRwave
Üstün
Cumhuriyet'in 100'ü, Türkiye'nin en büyüğü, ilk ve tek GERÇEK 5 yıldızlı ŞAMPİYON GALATASARAY.
Şampiyonluk kutlamaları bana 1 telefon, 2 atkı, 1 hoparlöre mal oldu. En büyük GALATASARAY!
Hiçbir zaman anlayamadım bir insan neden bir takım tutar, hatta fanatiği olur. Cidden anlamıyorum neden o takım için çocuk gibi kavga eder. Bu arada tebrikler Galatasaray'a.
Dün gece saatlerinde Tolstoy'un Anna Karenina adlı romanını okurken bir anda dışarıdan gelen korna ve havai fişek seslerini fark ettim. İlk önce anlam veremedim fakat daha sonra kısa bir araştırma sonucu öğrendim ki Galatasaray diye bir futbol klübü galiba şampiyon olmuş. 21. Yüzyılda insanların hala bu kadar barbarca kutlama yapmalarını ve böyle ufak şeyler için benim gibi meşgul insanları rahatsız etmelerini anlamlandıramıyorum. Bunun adı barbarlık yahu.
Geçen sene pnömotoraks geçirdim; o zamandan bu yana doktorun dikkat etmem gerektiğini söylediği şeylere ekstra özen gösteriyorum: Kiloma, egzersizlere, bulunduğum ortama vs. Güzel bir üniversite kazanmama rağmen - arkadaşlarım arasında içenler dikkat etse bile - sırf alkol ve sigara içen insanlar olduğu için çoğu ortama giremiyorum. Dün Galatasaray şampiyonluğundan bihaber bir şekilde uzun zaman sonra kuzenimin ısrarı ile kafeye kahve içmeye gittik. Meşaleler ile havayı ve yerleri kirleten, arabalarla trafiği kapatıp son ses müzik açarak çevreye rahatsızlık veren ve içkiler ile iyice sapıtan fanatiklerle doluydu etraf. 5 dakikalık mesafeyi 30 dakikada ve can güvenliğimiz konusunda endişeyle yürümek zorunda kaldık. Sesten kaynaklı doğru düzgün bir şekilde muhabbet edip keyifli zaman geçiremememizin yanı sıra ciğerlerim bir noktadan sonra kötü olmaya başladığı için dışarıda bile duramadık. Gerçekten zariflikten yoksun bir akşamdı ve barbarlıktan başka bir şey değildi. Biz hakkımızı savunurken toplanmayan insanların bu şekilde toplanmış olması rezalet ve utanç vericiydi. Söylenebilecek o kadar söz var ama kelimeler kifayetsiz kalıyor.
Elma ısıran
Üstün
5. yıldız GTA 6'dan önce geldi...
Şaka bir yana, ligde rekabet bitmiştir. Galatasaray'ın açtığı fark öyle kolay kolay kapanmaz. Bizim elimiz armut toplasa, Fenerbahçe her sene şampiyon olsa bile 6 sene gerekiyor farkın kapanmasına.
Şaka bir yana, ligde rekabet bitmiştir. Galatasaray'ın açtığı fark öyle kolay kolay kapanmaz. Bizim elimiz armut toplasa, Fenerbahçe her sene şampiyon olsa bile 6 sene gerekiyor farkın kapanmasına.
Fener'in de 5 yıldızı var.5. yıldız GTA 6'dan önce geldi...
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu