Bütçe
2.500-3.000 TL
Makaleler
1
Merhaba, bilgisayar başında müzik vs. dinlemek adına Samson SR850 almak istiyorum. Ufak bir miktar oyun için kullanacağım ama ağırlıklı olarak müzik dinlerim. Hatta oyunun seslerini kapatıp müzik dinlediğim çok olur. Kısaca "gaming" değil biraz daha bu tarz bir kulaklık bana hitap ediyor gibi hissediyorum. Biraz incelediğimde genellikle beğenildiğini gördüm. Tizlerde biraz parlama sorunu var mış ama biraz EQ vs yaparak düzeltebilirim sanırım. Fiyatı da kafama yattı açıkçası. Neyse, uzun lafın kısası alınır mı? En üst seviyede değilse anakartların ses yongaları pek iyi olmuyor bildiğim kadarıyla. Ek olarak araya ses kartı vs bir şey lazım olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi kulaklık. Superlux HD 681 de bakabilirsiniz. Aşağı yukarı aynı kulaklık. Tizleri EQ ile ayarlarsınız. Ayrı ses kartı gerektirmez. Ayrıca "gaming" kulaklık denen ürünlerin tamamına yakınını solda sıfır bırakır.

Superlux HD 681 de bakabilirsiniz.

Şöyle bir hızlıca baktım. Tek deri padle geliyor sanırım. Deri padli takamıyorum uzun sürede beni rahatsız ediyor. Ek olarak deride soyulma vs olabiliyor uzun kullanımda. SR850'de hem deri hem kumaşımsı sünger var sanırım. En azında görselde öyle koymuşlar.

Şöyle bir hızlıca baktım. Tek deri padle geliyor sanırım. Deri padli takamıyorum uzun sürede beni rahatsız ediyor. Ek olarak deride soyulma vs olabiliyor uzun kullanımda. SR850'de hem deri hem kumaşımsı sünger var sanırım. En azında görselde öyle koymuşlar.

Dünyanın en kötü pedleriyle geliyor. Kumaş, deri, mesh hayatımda bu kadar kötü bir ped görmedim. Hem kalitesiz hem de konforsuz. Kullanırken tek şikayetim buydu.
Ses açısından 681'i bir tık daha önde gibi o yüzden onu önerdim. SR850 de kesinlikle çok memnun edecektir.

Konforu çok önemsiyorsanız AKG K52 de bakabilirsiniz. Arkası yarı açık değil HD 681 ve SR850 gibi. Kapalı akustik. Fakat gerçekten çok konforlu.